Wukong 72 VS Stage Manipulator + Skjermprojeksjon + LED-bilde, hvilken er sterk?

- Feb 26, 2019-


I dagens blandede og grenseoverskridende populære, tradisjonelle Peking Opera kan forvandles til en konsert, kryssprøve spiller også Internett, spesielt ved hjelp av ny teknologi, scenen er ikke lenger den opprinnelige scenen, men en ny verden.

1

2

Hva om Goku er til stede på scenen? Spesielt når Goku er utstyrt med manipulator, skjermprojeksjon LED-bilde og andre tekniske midler, hva vil sin scenevisuelle effekt være? I dag gir Xiaobian deg en ny sceneteknologi når Goku møter den.


3

Wukong er et nytt mediefase show regissert av Gu Zhigang, DNT visuell kunstner Hu Yupeng og sanger Sading Ding. Den bruker ny medieteknologi som programmeringsmanipulator, skjermprojeksjon og LED-bilde, og integrerer tanken på orientalsk filosofi for å tolke Wukongs mentale kurs i form av avantgarde visuelt uttrykk.

Wukong Plakat

5

Integrasjonen av Sanger Sa Dingding og New Media Stage

Wukong-prosjektet kombinerer dygtige danseventyrene til to operautøvere med den mekaniske armen. De to danserne representerer også Wukong av to forskjellige personligheter, og enda mer allsidig Wukong. De er utstyrt med forskjellige kombinasjoner av rotasjon, forandring og bevegelse av den mekaniske armen for å vise Wukongs spill og gap mellom ide og virkelighet i ferd med å forfølge livet.


6


I tillegg gjør de fleksible endringene av robotarmen også den generelle ytelsen til stede både tradisjonelle elementer og fasjonable former. Dansoperasjonen til de to operautøverne kombinert med den mekaniske armen, som ligger på begge sider av scenen, viser Wukongs forskjellige personlighet med samarbeidet med roboten og danseren.

Sidevisning, manipulator LED, skuespiller posisjon

For å gjøre den visuelle effekten av programmet mer delikat og klart, danner scenen også en ny scene visuell presentasjonsstruktur ved hjelp av skjermprojeksjon, LED-gulvskjerm og bakgrunnsbildsbilding etc. Det nye bildet av Wukong, spilt av sangeren Sa Dingding, viser en allsidig og tredimensjonal Wukong, skifter frem og tilbake mellom kvinner og menn, og går frem og tilbake mellom klassisk og science fiction.


Kombinasjonen av grunnskjerm, bakgrunnsskjerm og skjermprojeksjon gjør scenen rikere