Hvorfor er LED-skjermer favorisert av utendørs reklame?

- May 16, 2018-

En unik medfødt fordel Generelt, jo større utendørs reklameområde, desto flere mennesker kan ta øye med.

LED-skjermen kan være vilkårlig splitting, så mer tradisjonell LCD, DLP, området er større, mer omfattende perspektiv, og derfor mer iøynefallende, visuell påvirkning er også sterkere. I tillegg til de store skjermfordelene kan utendørs fullfargede LED-skjermer oppnås med HD-kvalitet, rike farger, utsøkt grad er også mer og mer høy.

Som en samling akustisk fotoelektrisk, i tillegg til å rotere bildet, kan LED-skjermen også motta en rekke signaloverføringer, sanntids-TV-kringkasting og dynamisk videoavspilling, og videre catering til interessepunkter for publikum.

For det andre passer dekningen til et bredt spekter av publikum høyt

LED-displayområdet, et bredt utvalg av visjoner, rimelig avstand, kombinert med unike plassfordeler, LED-skjermen har en relativt bred, stabil og gjentatt kontakt med publikum, noe som bidrar til merkevare, produktinformasjon og effektiv levering. Rapporten viser at flertallet av LED viser informasjonsmålgruppe med yngre, høyere utdanning og høyinntektskarakteristikker.

Og med hensyn til kostnadsfaktorene til LED-skjermen, utendørs LED-skjermmerke, mange er styrken til kjente merkevarer og bransjeledere, som hovedsakelig ligger i den yngre ryggraden i samfunnet, passer publikum svært høyt.

Tredje, LED-skjermsikkerhet og energibesparelse er i overensstemmelse med den vanlige trenden Med utviklingen av LED-displayteknologi kan utendørs fullfargedisplay bli justert i henhold til omgivelseslysstyrken, for å sikre bedre visningseffekt.

På grunn av tilstanden til tilsynet med utendørs reklame, samt loven om markedsavskaffelse, vil LED-skjerm med lav kvalitet også ha sikkerhetsrisiko, har ikke klarer å overleve.

Fire, utendørs reklame og LED-display av gjensidig nytte Fordi LED-display innen utendørs reklame har sine egne unike fordeler. Uansett om folk venter på det grønne lyset, kanskje i Si og leter etter en favorittkafé, eller i en spasertur for å passere tiden, kan LED-skjermen med hell trekke alles øyne.