What-Advantage-Does-Outdoor-LED-Display-Have-in-Advertising

- Dec 29, 2018 -

I Form av reklame

Tradisjonell reklame skjemaer kan bare vises av bilder og tekster og mangel på kreativitet, som er lett å bli glemt; mens LED skjermer vanligvis satt opp offentlige steder og trafikk ruter med en stor flyt av mennesker, tiltrekke aktiv oppmerksomhet og omfanget av seere av intuitiv, bilde og levende reklame former, som er mer obligatorisk enn tradisjonelle medier.

Energisparing og miljø

Tradisjonelle annonser er ikke fremmer miljøvern; mens LED kringkaste reklame er energisparing og miljø-vennlig, arbeider allværs-, tilpasset fullt alle typer negative ytre miljø, korrosjonshindrende, vanntett, fuktighet-bevis, lyn-bevis, seismiske total gjennomførelse, kostnadseffektiv, god skjermytelsen og så videre.

Offentliggjøring av informasjon

Tradisjonelle annonser har å omstrukturere og erstatte hele annonsen hver gang de publiserer informasjon som krever arbeidskraft kostnader og tidkrevende. Men trenger reklame av LED display produsenter bare å koble til datamaskiner via datatilkoblingen linje eller trådløs kommunikasjon. Så lenge enkle innstillinger er laget i datamaskiner, kan de brukes til å publisere annonsen innholdet, som er praktisk og rask.

Reklame innhold

Innholdet i tradisjonell reklame skjemaer er begrenset, som kan ikke fullt ut uttrykke annonseinnholdet, mens reklame for LED-skjermen, operatører og utgivere kan oppdatere annonseinnholdet av LED-skjermen til enhver tid, trenger bare å operere og kontroll over datamaskinen, og oppdateringen er ikke begrenset av andre eksterne forhold.

Lang utgivelsen periode

Utendørs LED skjerm annonsere sendes hele dagen og har en lang publikum, som kan bedre lede potensielle kunder og bedrifter til å oppnå bedre publisitet effekt med mindre kostnader.