Hva-Advantage-Betyr-Outdoor-LED-Display-ha-i-reklame

- Dec 29, 2018-

På annonseringsformen

Tradisjonelle annonseringsskjemaer kan bare representeres av bilder og tekster, og mangel på kreativitet, som er lett å bli glemt. mens LED-skjermer vanligvis oppretter offentlige steder og trafikkruter med en stor strøm av mennesker, og tiltrekker seg den aktive oppmerksomheten og omfanget av seerne ved hjelp av intuitive, bilde- og levende reklameformer, noe som er mer obligatorisk enn tradisjonelle medier.

Energibesparende og miljøvern

Tradisjonelle annonser bidrar ikke til miljøvern; mens LED-skjermen som brukes til å kringkaste annonser, er energibesparende og miljøvennlig, arbeider helt vær, fullt tilpasset alle typer uønskede utemiljøer, med korrosjon, vanntett, fuktsikker, lynbestandig, seismisk ytelse , kostnadseffektiv, god skjermytelse og så videre.

Utgivelse av informasjon

Tradisjonelle annonser må redesigne og erstatte hele annonsen hver gang de publiserer informasjon, noe som krever arbeidskraftskostnad og tidkrevende. Annonser fra LED-skjermprodusenter trenger imidlertid bare å koble til datamaskiner via dataledningstilkobling eller trådløs kommunikasjon. Så lenge enkle innstillinger er gjort i datamaskiner, kan de brukes til å publisere annonseinnhold, som er praktisk og raskt.

Annonseringsinnhold

Innholdet i tradisjonelle annonseringsskjemaer er begrenset, som ikke fullt ut kan uttrykke annonseringsinnholdet. mens annonsering av LED-skjermen, operatører og utgivere kan oppdatere reklameinnholdet på LED-skjermen når som helst, trenger bare å betjene og kontrollere datamaskinen, og oppdateringsprosessen er ikke begrenset av andre eksterne forhold.

Lang utgivelsesperiode

Utendørs LED-displayannonser blir luftet hele dagen og har et stort publikum, som bedre kan lede potensielle kunder og gjøre bedrifter bedre opplysningseffekt med mindre kostnad.