Verdens lyseste LED Interactive Floor Tile Screen vises

- Jan 30, 2019-GoVision, et amerikansk LED-displayfirma, annonserte nylig lanseringen av en CF LED-gulvfliser med en tykkelse på bare ti mm og en vekt på bare fire punkter femkg. Tradisjonelle "lette" LED-paneler / gulvfliser veier minst tretti sekskg hver, mens CF LED gulvflisene veier kun 4,5 kg hver, så de kalles "verdens letteste LED-gulvfliser" av GoVision. Mange steder kan ikke bare imøtekomme store, vakkert fremstilte LED-skjermer på grunn av vekt og rigging. Utseendet på CF LED-fliser skjermen løser dette problemet godt.Nå er GoVisions ultralette LED-gulvflis på displayet i 2013-åpent golfturnering i pebble beach, California. Den banebrytende teknologien oppsto først ved en selskapshendelse i Sør-Carolina for to uker siden. "Våre CF LED-gulvflisene utvides hovedsakelig feltet av LED-applikasjoner, sier Chris Curtis, administrerende direktør i GoVision, i kunngjøringen. "Tenk på tider kvadratiske, gigantiske lysbuer, mange små rom som bare ikke kan støtte de tradisjonelle LED-trussene og riggen som kreves for gigantiske LED-skjermer . Mulighetene er uendelige, og vi er glade for å bringe denne innovative teknologien til våre kunder.


floor led  displayGoVisions ultralette LED-gulvfliser gir 5000 lysstyrker, og selskapet sier at SMT-teknologien er like effektiv for innendørs og utendørs bruk, og gir mer lysstyrke for alle sollysapplikasjoner. Selskapet sier at kundene kan bruke den ultralette LED-gulvet fliser som tradisjonelle LED-skjermer, eller bruk 40 prosent gjennomsiktighet for å skape en dynamisk "luftlekk" -effekt.

Denne LED-gulvfliseskjermen kan plasseres horisontalt eller vertikalt, og kan også endres for å danne forskjellige former for å gi en rekke innovative LED-konstruksjoner, som kan brukes til broer, utstillingssentre, vakttårn og andre steder.