Lysdiodens opprinnelse

- May 16, 2018-

På 1970-tallet har det første gapet, gaasp, rød, gul, grønn, lav lysstyrke blitt brukt på indikatorer, tall og tekstvisning.

Fra denne ledelsen begynte å inngå en rekke bruksområder, inkludert luftfart, fly, biler, industrielle applikasjoner, kommunikasjon, forbrukerprodukter, etc., gjennom de nasjonale økonomiavdelingene og husholdningene. I 1996 hadde verdens salg av lysdioder nådd milliarder dollar. Selv om ledningen i mange år har vært begrenset av farge og lysstyrke, men fordi Gap og gaasp ledet, har lang levetid, høy pålitelighet, lav arbeidsstrøm og TTL, CMOS digitale kretser som er kompatible med mange fordeler, og dermed har vært brukerens grønne krone. I de siste 10 årene har høy lysstyrke og full farge vært grenseområdet for forskning av LED-materialer og utstyrsteknologi. Ultra høy lysstyrke (UHB) refererer til lysstyrken på opp til eller over 100MCD ledet, også kjent som Candela (CD) -grade LED.

Utviklingen av høy lysstyrke A1GAINP og InGaN LED er svært rask, og den har nådd ytelsesnivået som konvensjonelle materialer gaa1a, gaasp og Gap ikke kan oppnå. 1991 Japan Toshiba og USA HP Company utviklet seg til ingaa1p 620nm Orange ultra høy lysstyrke ledet, 1992 år ingaa1p590nm gul ultra høy lysstyrke ledet verktøy. I samme år utviklet Toshiba ingaa1p 573NM Gulgrønn ultrahøy lysstyrke, metoden for å lyse opp til 2CD. 1994 Japan Asia Company utviklet seg til en InGaN 450nm blå (grønn) farge Ultra høy lysstyrke ledet. På dette punktet krevde fargedisplayet for de tre primære fargene rød, grønn, blå og oransje, gul, en rekke fargedioder har nådd candela-nivået av lysstyrke, realiseringen av ultra høy lysstyrke, fullfarget, så at utendørs fullfargedisplayet av lysemitterende rør for å bli en realitet. Kina Development ble startet på 70-tallet, industrien dukket opp på 80-tallet. Landet har ca 100 bedrifter, 95% av produsentene er engasjert i produksjon av back-road-emballasje, den nødvendige rørkjernen er nesten alle importert fra utlandet. Gjennom flere "fem års plan" av teknisk renovering, teknisk forskning, innføring av utenlandsk avansert utstyr og noen viktige teknologier, slik at Kina ledet produksjonsteknologi har trappet fremover.