Fremtidens anvendelse av LED-skjerm med liten spredning vil bli mer og mer humanisert

- Feb 27, 2019-Med fremdriften av LED-displayteknologi med liten avstand og kontinuerlig nedgang i produktpriser, kommer LED-skjerm med liten avstand gradvis inn i det konkurransedyktige markedet for innendørs applikasjoner. Følgende er noen syn på utviklingen trend av liten mellomrom ledet skjerm.

For det første har teknologien til små avstandsprodukter høyt gullinnhold: liten avstand, som navnet antyder, er mindre avstand. Fra prinsippet om LED-selvlysende display, betyr jo mindre avstanden mellom punkter at tettheten til bildedisplayet er større, og det viste bildet er tydeligere. Det er derfor det kan overvinne fordelene ved tradisjonelle skjermer, det vil si den iterative oppgraderingen av produkter.


小间距

Produktoppgradering er det drivende resultatet av teknologisk oppgradering. Uten teknologisk fremgang vil produktoppgradering være umulig. Hvis den opprinnelige LED-skjermbildet på en kvadratmeter bare kan sette 1000 perler, må antall perler med liten avstand per kvadratmeter dobles, for å sikre tetthet av punktavstand, ikke bare det, men også vurdere varmetaben , døde lys, sømmer og belysning under høy tetthet. Mange problemer, for eksempel gradjustering, er testen av teknologi og det høye tekniske gullinnholdet til produkter med liten avstand.

For tiden har små avstandsprodukter på markedet begynt å gå inn i masseproduksjonsstadiet. Fra sammenligningen av salgsdata i 2014 og første halvår 2015, kan det ses at LED-displaymarkedet har en tendens til å være flere og flere produkter med mindre punktavstand.


小间距2

For det andre er prisen på små avstandsprodukter moderat for å stimulere etterspørselen etter markedet: Som et nytt produkt med høyteknologisk innhold er markedskonkurransen for LED-skjermen med liten avstand ekstremt hard. Men i den voldsomme konkurransen på markedet er prisen ofte den mest konkurransedyktige faktoren. I sammenheng med teknologiske fremskritt og markedsutvidelse vil kostnadene fortsette å falle, og produktprisene vil også falle. Dette er en uunngåelig trend, men også et nødvendig stadium for alle nye ting.

For det tredje vil anvendelsen av liten avstand bli mer og mer humanisert i fremtiden: dersom ifølge den nåværende utviklingsmomentet, vil den fremtidige utviklingen av liten avstand ikke være begrenset til skjermbildet, det kan ta ekspresstog på Internett av Ting og bli transportør av Internett. På grunn av fordelene ved sømløs spleising av små avstandsprodukter er produktets størrelse ikke lenger begrenset, så muligheten for samspill mellom mennesker og skjerm er større. Når denne interaksjonen er oppnådd, og når interaksjon blir hyppigere, er avstanden mellom mennesker nærmere, og nye kommunikasjonsmetoder kan bli født. Derfor vil anvendelsen av liten avstand bli mer og mer human i fremtiden.