Take-you-into-the-world-of-outdoor-LED-display-advertising!

- Dec 30, 2018-

Fordelene med utendørs LED-skjermen

1. fast stilling kan brukes som regionale tegn.

Generelt må utendørs LED-skjermer vises i en fast plass. På grunn av denne særegne, kan utendørs LED-skjerm forårsake høy oppmerksomhet rate med sin sterke visuelt inntrykk, og bli geografisk indikasjon på urbane områder, slik at regelmessig og regelmessig spre informasjon til forbrukerne.


2. ulike uttrykksformer

Utendørs LED-skjerm kan vise alle typer bilder og tekstanimasjon, reklame og annen informasjon gjennom sin ypperlige Acoustooptic teknologi og datamaskinen kontroll. Det kan vise både statiske og dynamiske bilder, todimensjonale bilder og tredimensjonale bilder, viser strålende og fargerik effekter hele tiden.


3. diversifisert kombinasjon, sterk plastisitet

I tillegg til egne kreative skjemautforming, kan LED også kombineres med andre materialer, slik som neonlys, lyspærer, spray-malt lyse bokser, etc., en diversifisert kombinasjon av forseggjort design, i samme reklame eller informasjon som skal brukes , det ser dynamisk og gir folk en behagelig følelse.

4. høy ankomst rente og god spredning effekt

Utendørs LED-skjermer er direkte og konsis. De kan publisere reklame og annen informasjon hele døgnet og har en høy frekvens av formidling. I tillegg til bestemte målgrupper i en fast område, gjennom strategiske media ordningen og distribusjon, kan de opprette en ideelle ankomst sats og oppnå gode formidling.

QQ截图20180716154446fb

Scenario program

Bygningen borgmuren:

Hovedsak konsentrert i travle urbane områder, slik en stor curtain wall lager er en stor potensielle markedet for utendørs media reklame. Reklame verdien av dette markedet har ennå ikke blitt fullt utviklet. Med økende konsumpsjon av utendørs reklame ressurser i byer er gardin glassvegg en ny blå havet. Dette dekker et bredt spekter, som urban landemerke bygninger, kommunale bygninger, flyplasser, 4S bil butikker, hoteller, banker, kjedebutikker og andre glass gardin veggen bygninger med kommersiell reklameverdi.

Kommunale Engineering:

Setter opp LED skjermer i Travel veikryss, store parker, store kommersielle sentre, metro, motorveien og andre områder med stor trafikk og viktige kommunale steder, kan kommunale avdelingene publisere informasjon og publisere offentlig informasjon.

Sportsbegivenheter:

Anvendelsen av LED-skjermen i stadioner og gymnasier er svært viktig. Det kan gi sanntids kringkasting og fantastisk bilde avspilling for publikum til bedre sette pris på spillet. Det gir også langsom avspilling for å hjelpe dommerne ta riktige beslutninger, redusere unødvendige tvister og sikre rettferdig og rettferdig resultater. Det kan også brukes for athletes'introduction og konkurranse resultater. Informasjonsvisning og reklame kringkasting spille en svært bredt rolle. Uansett i de olympiske lekene, VM og ulike arrangementer, bruk av full-farge LED-skjermen er uunnværlig. Full-farge LED-skjermen har blitt et nødvendig anlegg i ulike moderne idrettsanlegg, inkludert Fotballstadioner, basketball stadioner, friidrett hallene. Med utviklingen av sports bransjen, er det økt etterspørsel.

Scenen bakgrunn:

Alle typer sport forestillinger og kvelder, har LED-skjermen blitt et uunnværlig verktøy å sette av ytelse atmosfæren og viser bedre scene effekt. På den ene siden, kan LED-skjermen kringkastes og spille live kamper, slik at langdistanse publikum kan tydelig setter pris på ytelsen. Viktigere rolle er å bruke LED-skjermen til å vise scenen *, utvide ytelse plass, folie scenen atmosfæren og dypt vise temaet stil for hvert program. Dette er svært viktig for vår Festival galla, konserter og andre stor scene forestillinger.

Kilde: LED-skjerm