Samsung-installerer-sitt-største-to-date-kino-LED-skjerm-in-Seoul

- Dec 29, 2018-

SEOUL, 17. juli (Xinhua) - Sør-Korea n tech giant Samsung Electronics har nylig installert sin største LED-skjerm med høy oppløsning i en kino her.

Skjermen, installert på Lotte Cinema World Tower i Seoul, er 10,3 meter bred, med full 4K-oppløsning (4.096 x 2.160), og har et topplysstyrkenivå på 146 footlambert, en enhet som måler lysintensitet .

Samsung sa i en pressemelding at lysstyrkenivået er 10 ganger større enn det som tilbys av standard kinoprojektorer, og legger til at skjermen gir en "forvrengningsfri" presentasjonsfremvisning "de lyseste farger, dypeste svarte og mest uberørte hvite på nesten uendelig kontrastforhold. "

For å komplettere sin visualitet, er skjermen parret med et lydsystem utviklet gjennom samarbeidet med Samsung Audio Lab og JBL av Harman, en lydutstyrsproducent. Den har høyttalere rundt skjermen, proprietær lydbehandlingsteknologi og JBLs Sculpted Surround-system, sa pressemeldingen.

Systemet, ifølge Samsung, gir "en enestående syn og lydopplevelse som innholdsskaperne tenkte." Samsung kjøpte JBL av Harmans morselskap Harman International Industries i en all-cash-avtale på 8 milliarder dollar i november i fjor, det største oppkjøpet i selskapets historie.

Samsung hevder at det nye produktet opprettholder sine avanserte presentasjonsegenskaper i en rekke mørke og omgivende lysforhold, noe som gjør det til et "ideelt" valg for selskapsarrangementer, konserter, sportsvisning og spillkonkurranser.

"Gjennom skarpere og mer realistiske farger, komplementær lyd og en forhøyet presentasjon, gjør vår kino LED-skjerm at seerne føler seg som om de er en del av bildet, sier HS Kim, president for visuell visningsvirksomhet på Samsung Electronics.

Skjermen ble debutert i mars under CinemaCon 2017 konferansen i Las Vegas, USA . CinemaCon, som holdes årlig i Las Vegas siden 2011, er blitt den største og viktigste samlingen for verdensomspennende filmteamindustri, ifølge nettsiden sin.

Samsung Electronics, uten tvil det mest anerkjente sørkoreanske selskapet, er for øyeblikket i en forstyrrende situasjon, fordi det påståtte engasjementet i tidligere president Park Geun-hyes korrupsjon og inflytende skandaler har sett arrestasjonen av selskapets visepresident Lee Jae-yong i Februar.