Relatert teknologi analyse av mikroavstand LED-skjerm

- Jan 25, 2019-Med etterspørselen av det økonomiske markedet og den raske fremdriften og modenheten til LED-skjermteknologi med mikroavstand, blir punktavstanden til LED-skjerm med mikroavstand mindre og mindre. Nå har markedet lansert P1.4, P1.2, P0.9 og annen LED-skjerm med mikroavstand, og brukes mye i videokonferanse, kommando og kontroll, overvåkingssenter, radio og fjernsyn og andre felt. I fortiden Få år, avstanden mellom LED-skjermen, HD-skjermen, høy oppfriskningsgrad, sømløs spleising, praktisk og fleksibel i montering og demontering, god varmespredningssystem, egenskapene til energibesparende og miljøvernindustrien har vært flertallet av brukerne, Men videre, sagt til den lille avstanden mellom LED-skjermbetonteknologien, har allmennheten sjelden kjent, "en mann som kjenner et sekund", mangelen på profesjonell kunnskap, direkte LED til fremveksten av det blinde stedet for å velge og kjøpe.Micro-spacing LED display

Fra det tekniske nivået, jo mindre pikselavstanden på skjermbildet for mikroavstand, desto høyere krav til LED-montering, montering, spleising og struktur. I dette papiret viser mikro-avstands-LED-skjermteknologien for en kort analyse, så at brukerne mer grundig forståelse av LED-produkter med mikroavstand.


  1. Emballasje teknologi:

Skjermbildet med tetthet over P2 vedtar generelt lys på 1515, 2020 og 3528, og formen på LED-pinnen vedtar J- eller L-emballasje. Ved sveisepinne vil sveiseområdet ha reflekterende, dårlig blekk effekt, det er nødvendig å øke masken for å forbedre kontrasten. Med den ytterligere økningen av tetthet, kan innkapslingen av L eller J ikke oppfylle søknadskravene, slik at QFN-innkapsling må vedtas. Denne prosessen er preget av ingen sidesveisede pinner, ingen reflekterende sveiseområde, slik at fargen effekten er veldig god. I tillegg brukes den helt svart integrerte designen til støping. Bildens kontrast er forbedret med 50%, og bildekvalitetseffekten av skjermprogrammet er bedre enn for forrige skjermbilde.2. PCB-teknologi:

Med utviklingsutvikling av mikro-romskjermer, 4 lag og 6 lagskort, trykt kretskort ved hjelp av mikrohull og begravet hulldesign, grafikkfibrene med grafisk grafikk, mikrofon Hua smalavstand, som brukes til bearbeiding av mekanisk boreteknologi, kan ikke oppfylle kravene, den raske utviklingen av laserboringsteknologi vil møte mikrohullbearbeiding.3. Utskriftsteknologi:

For mye eller for lite loddemasse og trykkforskyvning påvirker direkte sveisekvaliteten på mikrospenningsdisplaylampen. Den korrekte PCB-loddetallplaten skal implementeres i design etter kommunikasjon med produsenten. Størrelsen på skjermåpningen og de riktige utskriftsparametrene er direkte relatert til mengden loddemasse for utskrift. Generelt bruker 2020RGB-enhetene det elektropolerte laserstålnettet med en tykkelse på 0,1-0,12 mm, mens enhetene under 1010RGB anbefales å bruke stålnettet med en tykkelse på 1,0-0,8. Tykkelsen, åpningsstørrelsen og tinnmengden øker proporsjonalt. Mikroavstand LED-sveisekvalitet er nært beslektet med loddemasseutskrift, og bruken av beltetykkelsesdetektering, SPC-analyse og andre funksjonelle trykkpresser vil spille en viktig rolle i pålitelighet.4. Monteringsteknologi:

Den svake avviken for hver RGB-enhetsposisjon i skjermbildet for mikroavstand vil resultere i ujevn visning av skjermlegemet, som er nødvendig for å kreve høyere presisjon av monteringsenheten.5. Sveiseprosess:

For hurtig temperaturstigning av reflow lodding vil føre til ubalanse av fukting, noe som er bundet til å forårsake avvik av enheten i ferd med å oppnå ubalanse av fukting. Ekstrem vindsirkulasjon kan også forårsake enhetsforskyvning. Rolflodningsmaskiner over 12 temperatursoner bør velges så langt som mulig. Kjedehastighet, temperaturstigning og sirkulerende vindkraft bør tas som strenge kontrollelementer. Med andre ord må soldeffektivitetsbehov oppfylles, og enhetsforskyvning bør reduseres eller unngås for å bli styrt innenfor etterspørselen rekkevidde så langt som mulig. Generelt brukes 2% spekter av pikselavstand som kontrollverdien.6. Boksesamling:

Låskroppen er montert med forskjellige moduler, og flatkroppen på lommekroppen og mellomrummet mellom modulene er direkte relatert til den samlede effekten av lommekroppen etter montering. Aluminiumplaterbehandlingsboks og støpt aluminiumboks er mye brukt boktyper i dag , og flatheten kan nå innen 10 ledninger. Stitching gapet mellom modulene er evaluert av avstanden mellom nærmeste piksel i de to modulene. Før montering er det nødvendig å måle og beregne monteringssømmen til modulen og deretter sette inn metallbitene av relativ tykkelse som jigs for assembly .7. Skjermmontasje:

Den samleboksen kroppen må monteres i en skjerm kropp før den raffinerte skjermen og video kan vises. Men den dimensjonale toleransen av selve boksen og den akkumulerte toleransen til forsamlingen kan ikke ignoreres for samlingseffekten av mikro- mellomrom skjermen. Boksen og boksen mellom den nærmeste enheten pikselavstand er for stor, for lite vil føre til visning mørke linjer, lyse linjer. Problemet med mørke og lyse linjer er et problem som ikke kan ignoreres og må løses raskt. Noen selskaper gjør justeringer ved å feste 3m tape og kabinettmutter for den beste effekten.8. Valg av systemkort:

Lysmykriske linjer og ensartethet og fargeforskjell på skjermbildet for mikro-rom er de akkumulerte feilene i LED-apparatforskjeller, IC-gjeldende forskjeller, forskjellene i kretsdesignoppsett, monteringsforskjeller etc. Noen systemkortselskaper kan redusere lysmørke linjer , lysstyrke og fargeforskjeller gjennom programvarekorrigering. Høy ytelsessystemskort er valgt for å korrigere lysstyrken og kromaticiteten til LED-skjermbildet for mikroavstand, slik at skjermbildet kan oppnå bedre lysstyrke og kromatisitetsuniformitet og oppnå bedre displayeffekt.Micro-spacing LED display2


"Hånd i hånd med jia qian, vinn-vinn-visjon", for å møte kundens presisjon display, energibesparende, stabil og pålitelig, den ultimate kvaliteten på mikroavstand LED-display produkter er mikro-avstand LED produsenter produksjon krav, bare for å oppnå Relevant råmaterialer og produksjonsteknologi kontroll, LED-skjerm med mikroavstand kan gi brukerne en høyere ende av skjermvirkningen.