Utendørs LED-annonseringsskjerm før installasjon av nødvendige fire koblinger

- May 16, 2018-

I. Feltundersøkelse Dette refererer til utendørs LED-skjermen før installasjonen, bør rettes mot det spesifikke miljøet, topografien, lysstyrken, lysstyrken og andre parametere i den nye enhetlige testen for å sikre en jevn installasjon av skilter, krav løfteinstallasjon, må styres for å gjennomføre en enhetlig løfteprogramimplementering for å sikre at normal,

Stabil bruk av enheten.

For det andre, LED-utstyret til å bygge For noen utendørs ledet reklametavler å bygge, for å skille mellom vegg reklame skjerm, hengende reklame skjerm og tak-type reklame skjermen.

Den egentlige installasjonen skal være basert på avstandshøyde, med kran og heis for å utføre seksjonsløftingen, samtidig som man sikrer at de ovennevnte personer samarbeider med hverandre, for antenneleddledet annonseringsskjerm, er det en bedre installasjons- og bruksprosess.

For det tredje, feilsøking av strålingsområdet

Det neste trinnet er å utføre en bestemt stråleintervju, på grunn av forskjellige strålingsomrder, LED-skjerminnstillingsvinkel, i henhold til feltet for å akseptere evnen og den normale synsvinkelen på utendørs LED-displayet, fast installasjonsarbeid, til sørg for at alle vinkler langt unna, kan du se det normale, lysstyrkebalanserte bildet, undertekstinformasjon.

Iv. Oppfølgingskontroll og vedlikehold Oppfølgingsprøving, inkludert en rekke områder, for eksempel LED-skjerm vanntett, varmeavledningsskikt, ledd viser vanntett belegg, skjermen over regnet, begge sider av kjøleluften, strømforsyningsledningen og så videre, grunnlaget for komponentene til produktene utgjør hele stabiliteten til den grafiske LED-skjermen, det sistnevnte tekniske vedlikeholdet. Det er nødvendig for disse komponentene å gjennomføre en enhetlig styring og vedlikehold, oppstått produkter rust, ustabilitet, skade, behov for å Byttes ut i tide for å sikre sikker bruk av hele skjermen.