Utendørs fullfarge LED-skjerm Daglig vedlikehold av hva er forholdsregler?

- May 16, 2018-

"Daglig inspeksjon" er det aktuelle skjermutstyret for daglig inspeksjon og inspeksjon for å finne skjulte farer i tide så langt som mulig for sikkerhetsbehandling.

Generelt inneholder følgende fire aspekter:

(1) Innvendige komponenter og stålrammestruktur av forsterkningsinspeksjon: i vær og andre naturkatastrofer som advarsler må kontrolleres stabiliteten og sikkerheten til ulike komponenter på skjermen, spesielt stålkonstruksjonen til hver av de 0 små delene, hvis det er problemer, rettidig behandling. I tillegg er fullfarget LED-skjerm et høyt strømforbruk-utstyr, som kjører i lengre tid, på grunn av flere start- og stoppoperasjoner, hvilken strømforsyningsdel av klemmene på grunn av varme og kulde vil forårsake løsning, kontakt er ikke stram, dannelsen av virtuell tilkobling, alvorlig feber eller til og med tenningen av plastkomponenter neste Signalterminaler vil også skyldes omgivelsestemperaturen og kuldeendringer løs, fukt erosjon fører til dårlig kontakt, noe som resulterer i feil i utstyret, er det nødvendig til LED-displaykontaktene med jevne mellomrom.

I festeinnstillingen bør det være jevnt og riktig, for å sikre sterk og effektiv.

(2) Inspeksjon av lynvernmidler: regelmessig inspeksjon av lynstenger og jordingslinjer, etter at en regnfull dag skal testes på fasilitetene, dersom skaden må skiftes ut i tide.

(3) Kontrollsystemet til LED-storskjermen kontrollerer: Systemet utfører pålitelighetskontrollen regelmessig, garanterer normal drift. For alle linjene og utstyret på storskjermen, kontroller jevnlig for å unngå ulykker.

(4) Kontrollpanel for strømforsyning på skjermen: Først og fremst for å sjekke distribusjonsboksen i ledningen, er tilkoblingen rustig eller løs. For å være trygt må jordingstanken sørge for normal, regelmessig inspeksjon av kraftledninger, til unngå linjeskader.