LED-utendørs-display-subverts-the-tradisjonell-design-å-ta-det-smart-road-fremtiden-er-klar-for-fremtiden!

- Jan 08, 2019-

Som en alternativ medieoverføringsmetode fortsetter digitale utendørsdioder å innovere ved bruk av LED-utendørs-scener, som gradvis dekker forretningsdistriktene i sentrum, og legger til et vakkert landskap i bylivet som viser en blomstrende trend. Men i sin raske utviklingsprosess opplevde LED-utendørsskjermen også mange problemer. I de siste årene har mange utendørs reklamekampanjer blitt gjennomført på mange steder, og mange ulovlige LED-utendørs skjermer er naturlig med.


201901071113007756739.JPG


Årsaken til at LED-utendørsskjermen er demontert, er hovedårsaken til utbedringen av byutseendet. I prosessen med å sette opp LED-utendørsskjermen er det mangel på vitenskapelige normer og styring. Den utendørs LED-skjermen på gaten kan ses overalt i markedet, noe som har gitt stor innflytelse til byen. Samtidig gir LED-skjermskjermen en viss grad av visuell forurensning til byen på grunn av sine egne sterke belysningsegenskaper, noe som også er en klage i opinionsundersøkelser.


Med den økende bevisstheten om folks miljøvern har problemet med "lysforurensning" gradvis blitt tatt alvorlig av mennesker. Den sterke belysningen av LED-utendørsskjermen har forårsaket usynlig skade på de omkringliggende beboerne. Dette er også en viktig årsak til fjerning av LED-utendørs skjermer i enkelte områder.


I tillegg legger ikke byplanleggingspersonell oppmerksomhet til godkjenningsarbeidet til LED-utendørsskjerm i installasjonsplanlegging, og det er også en av årsakene til demontering og utbedring av LED utendørsskjerm. I tillegg er regjeringsadministrasjonens revisjonsstyring perfekt, men det er fortsatt mange LED-utendørsdisplayer som "kjenner loven", følger ikke den juridiske godkjenningsprosessen, produktspesifikasjonene og installasjonsstedene oppfyller ikke godkjennelseskravene og er ulovlige bygninger. Når skjermen kollapser, vil det få alvorlig innvirkning på fotgjengerens sikkerhet, og det vil også medføre fare for forbipasserende kjøretøy og drivere. Sikkerhetsfaren i denne situasjonen har forårsaket hodepine for myndigheter.


I dag, i lys av LED-demonteringsaktivitetene på LED-displayet, skal LED-displayprodusenter som skapere av LED-utendørsdisplayer, for problemet med "lysforurensning", bruke det automatiske lysstyringsjusteringssystemet gjennom utendørs lysstyrkeinnsamlingssystemet til omgivende lysstyrke Deteksjonen utføres for å automatisk konvertere kringkastingslysstyrken som passer for miljøet. Samtidig, som planlegger av merkevareannonsering, bør annonseringsoperatøren lage en omfattende produktplanleggingsplan på tvers av produktlanseringen. I tillegg, for å øke effekten av utendørsreklame, bør LED-displayprodusenter styrke kommunikasjonen med reklameoperatører, forstå kundens behov i markedet og utvikle tilsvarende produkter i henhold til markedets etterspørsel. LED utendørs reklame operatører kan planlegge en annonsering markedsføringsplan som kan fange brukerens eyeball i henhold til eksisterende display teknologi. De to samarbeider med hverandre for å oppnå en vinn-vinn kommunikasjonsformål.


Men som Kinas ting av ting og sky computing boom fortsetter å varme opp, har bølgen av smart bybygging feilet gjennom. Med støtte fra nasjonale politikker har etterspørselen etter smarte byer vokst betydelig. Det forventes at innen 2022 vil den totale etterspørselen etter smarte byer i landet overstige 300 milliarder yuan, nå 3 240 milliarder yuan, og markedspotensialet er stort.


I byggingen av smarte byer er landskapsvisning uten tvil en viktig del av det. Byggingen av smarte samfunn og urbane landemerker er uadskillelig fra bruk av LED-skjermer. I tillegg til sin egen displayfunksjon spiller LED-utendørsskjermen også en viktig rolle i å pynte utseendet på byen og legge sjarm til byen. Derfor har nye skjermteknologier som LED gjennomsiktig skjerm, LED-lyspole og LED-kreativ formet skjerm oppstått.


201901071113015784095.JPG

Lysdiodens gjennomsiktige skjerm er gjennomsiktig og vakker. I det kommersielle markedet har LED gjennomsiktige skjermapplikasjoner blitt mer populære og populære. Med sin karakteristika av åpenhet, lyshet, installasjon, energibesparelse og miljøvern, er det mye favorisert av markedet og spiller en uerstattelig rolle innen landskapsvisning i store byer i Kina.


I tillegg til veibelysning, integrerer LED-lyspolen skjermdisplay, miljøovervåkning, mobiltelefon lading, stemme kringkasting, WIFI og kamerafunksjoner. Det sender også informasjon som bekvemmelighetstjenester for å realisere forretningsverdi og folks levebrød. tjenestefunksjon. Basert på den generelle trenden med smart bykonstruksjon på forskjellige steder, har bygging av smarte byer utvilsomt skapt muligheter for eksplosjon av LED-lyspole-skjermer.


201901071113024154965.JPG

I tillegg har utviklingen av nye teknologier som AI og VR, under den sterke forfremmelsen av smart bykonstruksjon, gitt nye muligheter til LED-utendørsmarkedet. I dag er LED utendørs skjerm i utviklingsuroen, LED-skjermen bedrifter bør fast forstå denne historiske muligheten, og bør øke innsatsen i produktutvikling og produksjon. Først av alt, under forutsetningen om å sikre produktkvalitet, øker investeringen i vitenskap og teknologi, reduserer produksjonskostnadene, og gjør LED-displayprisene mer pro-folk, og mot utvikling av "popularisering" kan alle ha råd til det. For det andre skal skjermkontrollsystemet være mer diversifisert i presentasjonsmodus, og søknadsmetoden er mer fleksibel. Bruken av Internett til å styre avspillingsmodus og fjernkontroll av andre funksjoner gjør skjermen mer praktisk. Til slutt, for vedlegg av ulike former for LED-skjermen selv, bør den være mer fleksibel, ikke begrenset til formen av vegger, vinduer etc. For installasjon av LED utendørs skjerm, kan den installeres direkte så lenge det er rom. Installer den når som helst, hvor som helst.


LED-utendørsdisplayet er mer sannsynlig å utvikle med lavere kostnader, lettere vekt og mer operativsystem. Det er den største forventningen til LED-skjermen bedrifter og industri media media operatører. Det er håpet at LED-utendørsdisplayet kan bli et vakkert landskap og urbane landemerkebygning i byen, og til og med en nøkkelknude for urbane kulturarv.