LED elektronisk skjerm hvordan man bedre kan gå på markedet

- Feb 22, 2019-Nå blir LED-elektroniske displaymarkedet gradvis favorisert av de fleste brukere, og produsenter av stor og liten LED-skjerm øker også gradvis. På grunn av den høye og lave teknologien til hver skjermprodusent påvirker LED-produkter med dårlig kvalitet imidlertid utviklingen av markedet. Vi vet alle at bare høy kvalitet LED-elektroniske skjermprodusenter kan få fotfeste i markedet. Så som LED produkter til slutt hvordan å gjøre det bedre i markedsfoten? Lehigh mener at følgende punkter bør gjøres:
1.Point-for-punkt-korreksjon

De iboende feilene i LED-skjermen kommer fra forskjellene i lysstyrke og kromatisitet som leveres av lampefabrikanter. Til LED-modulen er flatheten av platens flathet, skap montert, pluss inky diskrethet, LED-skjermskjermens normale retning for avvik for optisk akse-retning under sveising. produksjonsprosessen, spesielt i LED-optisk akse-ensartethet, vil bli påvirket av mange, så det er ingen korreksjon av den homogene grad av LED-skjermen ikke kan nå det ideelle nivået, bildekvaliteten sammenlignet med andre flatskjerms åpenbare gap. - Pekekorrigeringsteknologi kan i stor grad forbedre skjermenes ensartethet og forbedre bildekvaliteten. Når det brukes til fabrikken, er punkt-for-punkt-kalibrering et middel for kvalitetsforbedring, noe som betyr forbedring av konkurranseevnen og utvidelsen av profittrommet. Når den brukes på fabrikken over en periode, kan punkt-for-punkt-korreksjonen forlenge det "lykkelige øye livet" til LED-skjermen og skape mer kommersiell verdi for brukerne.2. Høy kvalitet LED lampe perler


Pålideligheten av LED-perler gjør det mulig for kundene å opprettholde stabiliteten i kvalitet i bruksprosessen. Bruken av LED-lampekuler er den første delen av fabrikkinspeksjonen, etter at produksjonen har passert visuell inspeksjon og test av elektriske ytelsestestemballasje til transport og lagring, etter at transport og lagring kan nå frem til LED-produsentens hender. Da er det produksjon og prosessering. Skjermprodusentene fullfører behandlingen av LED-skjermen gjennom den øvre platen og sveisingen, og deretter er den normale driften fullført. I denne hele prosessen må lysdiodens lyspære fungere pålitelig, det kan ikke oppstå dødlysfenomen.Til slutt, etter omfattende kostnadseffektivitet for LED elektronisk skjerm, er pikselavstanden en avgjørende faktor. Generelt sett er punktavstanden til LED-skjermen ikke bare nært knyttet til skjermklarheten, visningsavstanden og applikasjonsfasen på skjermen, men også en av de viktige determinanter av LED-visningsprisen. Jo mindre punktavstanden på skjermen, desto høyere blir prisen, og den tilsvarende LED-skjerm effekten blir bedre. Hvis budsjettet er nok, synes jeg det er bedre å velge LED-skjermen med liten punktavstand.