Huawei bruker 50 milliarder dollar reklame i Dubai Tower. Vil det utendørs reklamemarkedet i 2019 fortsatt være en gullgraver for LED-skjermbedrifter?

- Feb 21, 2019-

I løpet av denne perioden

Huaweis reklame er ganske enkelt

Det er som å henge på.

Dens Emerging Creative Advertising

Det er virkelig iøynefallende.

Men den kuleste

Det er følgende reklame.

Det fungerer på tvers av skjermen.

Føl atmosfæren eksplodere.

Det er veldig imponerende!

En slags2


Med sjokkens musikk,

Kule lys,

Dette var på Huaweis Midtøsten-konferanse.

Den 3-minutters Lighting Show av Khalifa Tower i Dubai,

Det er 828 meter høyt.

Totalt antall etasjer er 162 etasjer.

Kostnaden er 1,5 milliarder dollar.

Dette er den høyeste bygningen i verden.

Den har også den største LED-skjermen i verden.3Så snart Huaweis "50 milliarder" reklame ble sendt, oppsto det oppvarmet diskusjon og oppmerksomhet fra mennesker over hele verden. Mens de blir overveldet av Huaweis "grønt lysstyrke", roste alle den fantastiske effekten av verdens store LED-skjerm. Den tre minutters interweaving av lys og skygge og den intrikate storheten av den ordren er ikke bare sjarmen til Halifah Tower, men også den unike sjelen til den utendørs viktige informasjonstransportøren, LED-skjermen.

Med fremkomsten av den digitale tidsalderen har levestuen til tradisjonelle medier blitt svekket, TV-posisjonen som industrileder er blitt overgått, og papirmedier har blitt forvandlet for å finne en vei ut. Sammenlignet med nedgangen i tradisjonell medievirksomhet er historien om utendørs reklame ganske annerledes. Det er mye brukt i scenene vi lever i, og skjemaene er mer varierte. Som følge av dette endrer samspillet mellom merkevarer og forbrukere umerkelig.

LED-skjerm har utviklet seg på utendørs reklamemarkedet i over ti år. På grunn av det store området og den visuelle effekten, kan den tiltrekke seg mer folks oppmerksomhet enn reklametavler og andre produkter. Det er en ny kombinasjon av media og high-tech. Samtidig med den økende kommersielle verdien år for år, utover å bære effektiv formidling av merkevarelogo, navn og kultur, utendørs LED-skjermen også skuldrer det viktige oppdraget med å vise byens bilde. I dag er utendørs reklame LED-skjermen blitt kjære av utendørs media.

Utgivelsen av den nye politikken peker utvilsomt ut for utendørs LED-displayprodusenter, men samtidig stiller det fram høyere tekniske krav. For å ytterligere standardisere den sunne utviklingen av utendørs LED-reklameskjerm i Kina, bør utendørs LED-reklame-skjermprodusenter i Kina være mer oppmerksom på oppgradering i det tekniske feltet, streve for å benytte seg av ulike "high-end" -teknologi, slik at utendørs felt kommer inn i high-end kommersielle display markedet.

Utendørs LED-displayet må utvides, teknologien og talentet må også styrkes, markedet skal fortsette å vokse, og prisen på LED-displayet må styrkes. I fremtiden, med ytterligere forbedring av utendørsprodukter, kan LED utendørs skjerm integreres med utviklingen av byen. Det vil ikke bare skade byens utseende, men øke også byens sjarm og injisere enorm vitalitet inn i byen. Khalifa Tower i Dubai er et typisk tilfelle. Det store området med LED-skjerm som dekker tårnet, er blitt symbolet på byen, og skaper stor kommersiell verdi for Dubai.

Sammendrag blir markedet for utendørs reklame blitt mer standardisert, og det potensielle markedet for LED utendørsskjerm blir ytterligere utforsket, noe som gir nye forretningsmuligheter for utvikling av LED-skjerm. I 2019 vil feltet for utendørs LED-skjerm innvarsle et annet eksplosivt år. I lys av et så stort Rødehavet-marked, bør LED-skjermproduksjonene godt ta tak i muligheten til å okkupere en viktig posisjon i utendørsmarkedet.