Folded Led Display er forventet å bli en ny darling av high-end markedet

- Jan 28, 2019-I bedrifter og institusjoner multifunksjonelle konferanserom, utstillingshall og det store klasserommet i skolesituasjonen, ledet store skjermapplikasjoner applikasjonsløsninger blir mer og mer universalisering i dag, projeksjon viser en mer tradisjonell storskjermsapplikasjonsløsninger begynte virkelig å trekke seg gradvis ut fra det vanlige markedet blir applikasjonen for stor skjerm liten.

Det er imidlertid ikke vanskelig å oppdage at den tradisjonelle løsningen på projektorens display er uerstattelig, og det har ikke blitt erstattet helt, fordi projektorens visningseffekt er verre enn den ledede display-effekten. Dette har ingenting å gjøre med ekstern kostnad, har heller ikke noe å gjøre med begrensningen av visningsområdet etc.

Nå lurer du kanskje på hva er denne eiendommen? Faktisk er det virkelig unremarkable at projeksjonskluten som er konfigurert av projektoren, kan utvides, foldes og brettes etter ønske. Med andre ord bestemmer den fleksible applikasjonen av projektoren i rommet at den fortsatt kan ha et visst markedsliv i konferanserommet.Folded led display


For eksempel kan du tenke på andre skjermløsninger for å vise skjermapplikasjonsløsninger i tillegg til projektoren i de nåværende skjermutstyrsproduktene? Det er et svært viktig krav: Skjermflyet har ikke lov til å dekke det nasjonale emblemet og podiet Det er åpenbart at konvensjonelt skjermutstyr, inkludert vanlig leddskjerm, LCD-skjermskjerm og andre produkter, er umulig å oppnå dette kravet.
Er det noen skjermutstyr som kan oppnå bedre visningsvirkning som ledd skjermen og kan strekke seg fleksibelt som projektorkluten til projektoren uten å oppta ekstra plass og påvirke de generelle designkravene til møterommet? Svaret er ja. Fleksibel led display applikasjon kombinerer disse to hovedfunksjonene.


Folded led display 2Dette gjør det mulig for ledde skjermer for innendørs og utendørs applikasjoner å automatisk kaste seg sammen og krympe, slik at skjermlegemet blir mer fleksibelt når det gjelder plass yrke og mer teknologisk. Med hensyn til praktisk og kreativitet gir det brukermarkedet en helt ny video skjermapplikasjonsapplikasjonserfaring. I dag har ledede foldingskjermprodukter blitt mye brukt i scenemarkedsmarkedet, utendørs medieannonsering og tradisjonelle ledede skjermapplikasjoner. Projektorskjermapplikasjonsmarkedet antas å bli gradvis kannibalisert av ledede foldingsskjermapplikasjonsprodukter.