Fleksibel Led skjerm gjennombrudd

- Jan 15, 2019-

Wave var spansk artist Daniel Canogar første offentlige rom prosjekt i USA og en av hans viktigste prosjekter.

Han utfordret hans kunstneriske visjon gjenoppfinne Houston Center skyline. Han ønsker å finne en måte å overføre energi plass og opprette LED viser som ser ut som bølger, akkurat som effekten av en myk LED skjerm og buet fleksibel LED skjerm svømming gjennom luften når en stor bånd er blåst av vinden. Men for å realisere denne ideen, trenger han avanserte fleksibel LED industriell teknologien. Til slutt, fleksibel LED display av DESIGNLED (jujia jingpin selskap) - en kreativ LED skjerm gitt ham med sterk kundestøtte og ble den eneste produsenten i stand til å møte kravene.

  

7E00AE98B5E469B190457174E30CCDF4

  

Hvorfor må vi alltid å se bilder på en rigid flatskjerm? Wave utfordringer sikkert dette begrepet. Fleksibel LED-skjermer gir Daniel Canogar tidligere umulige verktøy for å lage fet nye figurer. En av de viktigste utfordringene er å finne fleksibel LED fliser i "bølge". Fleksibel LED-skjermen kan fullt tilfredsstille komplekse bøying figuren, og dens fleksibel LED-modul som kan bli vridd og deformert kan fullt tilfredsstille skulpturen tenkt for Houston Center.

 

soft-module-flexible-led-display44314698713

Endelig Canogar var veldig spent av spiral flip effekt produsert av fleksible ledet visning av DESIGNLED, og alle Houston Center ansatte ble også imponert.