Ikke kritisere lys forurensning av LED-skjerm. Gjennomsiktig LED kan oppnå Best av begge verdener.

- Jan 16, 2019-

Folks inntrykk av ting kommer hovedsakelig fra visjon, som er også grunnen til hvorfor vi blir stadig mer krevende kvaliteten på skjermen. I dag, den mest brukte skjermen på markedet er LED-skjermen, og forskjellige produsenter har vært aktivt å gjøre gjennombrudd i skjermfarge og fargen uniformitet.

Bredt program av LED

Fra 1990-tallet til i dag er den raske utvikling trenden av LED-skjermen åpenbart til alle. Med levende, rik, blendende, variert og intelligent effekt, kombinert med stabil forbedring av kostnadsresultater, har innendørs LED-skjermen nå blitt hovedprogrammet produktet av LED.

222


Light forurensning er alvorlig

Men med alvorlige problemet lysforurensing de siste årene, utendørs LED-skjermer har blitt kritisert og boareal på utendørs LED-skjermer er komprimert. Tekniske standarder av produktene er i tillegg mer strengt kontrollert av sluttbrukere, spesielt virkningen av strukturelle sikkerhet og utendørs lysforurensing. Dette oppfordrer også LED skjerm produsenter å prøve å endre status quo, bruker teknologi for å løse problemer.

333


Stealth montering LED

Derfor gjennomsiktige LED-skjermen er også født, dens høy permeabilitet, usynlig installasjon, innendørs installasjon, utendørs visning, høydepunkt vise egenskaper er dypt elsket av markedet. Gjennomsiktig LED-skjermen ikke bare forbedrer den kommersielle verdien av glass borgmuren, men også skaper nye typer utendørs media ressurser under sjeldnere miljøet utendørs reklame ressurser. Også pryder byen og gjør byen grønnere og klokere.

transparent.jpg

Det vil ikke være lenge før den gjennomsiktige LED-skjermen kan erstatte vanlige LED-skjermen. Fra dette synspunkt, må produkter endre aktivt i henhold til endringene i markedet. Bare kontinuerlig innovasjon kan ikke fjernes av times.

Kilde: Huicong LED-skjermen