Hvorfor-er-mer-og-mer-kommersiell-LED-skjermer

- Jan 07, 2019-

1. Manglende kreativitet, den tradisjonelle form for reklame kan bare uttrykkes i grafikk og tekst, noe som er lett å glemme; og LED elektronisk skjerm oppretter vanligvis offentlige steder og trafikkveier med mye trafikk, og tiltrekker seerne i en intuitiv, levende og levende form for reklame. Aktiv oppmerksomhet, et bredere spekter, og mer obligatorisk visning enn tradisjonelle medier.


2. Hver gang en tradisjonell annonse publiseres, må hele annonsen bli redesignet og erstattet. Dette er dårligere enn den LED-elektroniske skjermen, som krever praktiske arbeidskostnader og tidkrevende og arbeidskrevende; Det må kobles til datamaskinen via datakabelforbindelse eller trådløs kommunikasjon. Det kan brukes til å publisere reklameinnhold enkelt og enkelt i datamaskinen, noe som er praktisk og raskt.


微信图片_20181129102442

3. Tradisjonelle annonseringsskjemaer har begrenset innhold og kan ikke fullt ut uttrykke annonseringsinnhold; mens LED-displayreklame, operatører og utgivere kan oppdatere LED-displayannonseringsinnholdet når som helst, trenger bare å betjene kontrolldatamaskinen, og oppdateringsprosessen er ikke underlagt andre eksterne forhold. grense.