Hva-Advantage-Betyr-Outdoor-LED-Display-ha-i-reklame

- Jan 03, 2019-

Med utviklingen av samfunnet og fremdriften av vitenskap og teknologi har store merkevarebedrifter høyere og høyere krav til utendørs reklame. Eldre modeller for utendørs reklame (som reklame på en enkelt søyle, lysboksannonsering, broannonsering, tresidig flipannonsering osv.) Oppfyller ikke lenger brukerens behov. Tradisjonell utendørs reklame har forårsaket visuell tretthet. Utendørs annonsører må følge tempoet i teknologien, så det er utendørs LED-displayannonsering, så hva er bedre enn tradisjonell utendørs reklame?

201901021603152135056.JPG

På Reklameformen

Tradisjonelle annonseringsskjemaer kan bare representeres av bilder og tekster, og mangel på kreativitet, som er lett å bli glemt. mens LED-skjermer vanligvis oppretter offentlige steder og trafikkruter med en stor strøm av mennesker, og tiltrekker seg den aktive oppmerksomheten og omfanget av seerne ved hjelp av intuitive, bilde- og levende reklameformer, noe som er mer obligatorisk enn tradisjonelle medier.

Energibesparende og miljøvern

Tradisjonelle annonser bidrar ikke til miljøvern; mens LED-skjermen som brukes til å kringkaste annonser, er energibesparende og miljøvennlig, arbeider helt vær, fullt tilpasset alle typer uønskede utemiljøer, med korrosjon, vanntett, fuktsikker, lynbestandig, seismisk ytelse , kostnadseffektiv, god skjermytelse og så videre.

Utgivelse av informasjon

Tradisjonelle annonser må redesigne og erstatte hele annonsen hver gang de publiserer informasjon, noe som krever arbeidskraftskostnad og tidkrevende. Annonser fra LED-skjermprodusenter trenger imidlertid bare å koble til datamaskiner via dataledningstilkobling eller trådløs kommunikasjon. Så lenge enkle innstillinger er gjort i datamaskiner, kan de brukes til å publisere annonseinnhold, som er praktisk og raskt.

Annonseringsinnhold

Innholdet i tradisjonelle annonseringsskjemaer er begrenset, som ikke fullt ut kan uttrykke annonseringsinnholdet. mens annonsering av LED-skjermen, operatører og utgivere kan oppdatere reklameinnholdet på LED-skjermen når som helst, trenger bare å betjene og kontrollere datamaskinen, og oppdateringsprosessen er ikke begrenset av andre eksterne forhold.

Lang utgivelsesperiode

Utendørs LED-displayannonser blir luftet hele dagen og har et stort publikum, som bedre kan lede potensielle kunder og gjøre bedrifter bedre opplysningseffekt med mindre kostnad.