Transparent LED glass skjermen kraft bygningen belysning prosjekt, for å oppnå en vitenskapelig, effektiv og lav-karbon levende miljø

- Jan 31, 2019-Plasseringen av byggelysprosjektet er generelt å gjøre hele bygningskonstruksjonen til en helkroppslys, som ikke bare forskjønner byen, men også forbedrer bygningens image, oppnår funksjonen av selvpublikasjon og sivilisasjonsuttrykk, og til og med gjør den generelle bygningen til landemerkebygningen.


Bygg belysningsplanlegging ikke bare for å oppnå eiers behov for belysning, men også for å sikre sikkerheten til fasadeglassveggen. Derfor er utvelgelsen av ting i byggelysprosjektet spesielt viktig. Planleggere bør ta en omfattende vurdering av en rekke belysning ting, slik at full av belysning bygningen funksjoner, ikke mangel på hoveddelen og tredimensjonale sans.


Transparent glass screen 4.jpg


LED gjennomsiktig glassskjerm er et slags nytt produkt av bygningsbelysning. På grunnlag av å insistere på å bygge fasaden på en rask og enkel måte, integrerer den storheten i byggeplanleggingskonseptet. Med hjelp av moderne LED-fotoelektriske ord snakker det for glassgardinvegget og skaper en perfekt tredimensjonal blanding med detaljer om presisjonsmaling.


Byggeplanleggeren kan bestemme nøkkelpunkter for belysning i henhold til konstruksjonsegenskapene, sikre viktige belysningslag, bygge et komfortabelt og sjarmerende lysmiljø, sikre lysnivået som kreves av funksjonene og aktivitetene til hvert område, oppfylle de visuelle kravene og bedre vise motefølelsen til kontorbygningen.


Transparent glass LED-skjerm kraftbyggingsbelysning planlegging Komfortabel synsvinkel for hovedpunkter i menneskekroppen, forhindre stort område super lyst, lett, behagelig og sjarmerende natt i bygningsmiljøet, lyse fargeskader etter ferdigstillelse av installasjonen, påvirker ikke innendørs dagslys, og se utsikten, vitenskapelig og rimelig lysfordeling, belysning, krafttetthet, grønt og energibesparende, komplett vitenskapelig og effektiv, lavtemperatmosfære.