The-use-of-LED-Screen-in-Restaurants

- Jan 04, 2019-

Generelt, er hoveddisplayet produkter av restauranter LCD-skjerm og LED-skjerm. Dens funksjon er å vise prisen på retter på dag, nye retter, tjenesteinformasjon, festival hilsener og så videre. Selvfølgelig kan skjermen også spille noen romanen innhold å tiltrekke forbipasserende til restauranten.

Det er flere personer på restauranten og kremmere fokus på frekvensen av kundene taste restauranten og mengden av forbruk. Så hvordan å bedre tiltrekke forbrukere til butikken forbruk? En god propaganda verktøy media er svært viktig, gjennomsiktig LED glass-skjermen er en av dem.

timg (1)

Shopkeepers kan bruke gjennomsiktig LED glass skjerm vinduet i butikken, henge i hallen eller deling effekt. Gjennomsiktig skjermen er ikke bare en ny reklame media verktøy, men også kan spille fargerike, visjonære video- og informasjon for å tiltrekke seg kunder til butikken forbruk. Den kan også spille en god rolle i butikken dekorasjon, lys, tynn og betimelig. Shangs gjennomsiktig skjermen vil ikke påvirke innendørs belysning og vise linje av syne når den brukes, oppretter en komfortabel spisested for kundene.

I tillegg kan butikker også spille noen sparsommelig videoer og bilder på gjennomsiktig skjermer til å redusere avfall og forbedre customers'dining kvalitet, som spiller en stor rolle i talsmann siviliserte servering.

Spisestuen LED gjennomsiktig elektronisk skjermen er et medium som ikke bare kombinerer moderne avansert teknologi og utstyr, men har også et stort gjennombrudd i grønne miljøvern. LED gjennomsiktig skjermen har høy permeabilitet, lyse farger, dynamisk bilde og tekst informasjonen kan vises i to retninger. Stor skjerm, vidvinkel kringkasting effekt er også veldig sjokkerende, kan fullt tiltrekke customers'attention.