The-bruk-av-Led-skjerm

- Dec 29, 2018-

I dag brukes LED-skjerm i bredere felt. LED-visning av effektiviteten til hotellet LEDelektronisk display er det fjerde largestadvertising media etter tv, avis, nettverk. Det vil gi tangiblesosiale fordeler for investorer og økonomiske fordeler. LED-elektronisk skjerm kan mottas fra datamaskinen, TV, VCR, VCD, videokameraer og annen informasjon som sendes, og spille dimensjonal eller tredimensjonal animasjon, tekstinformasjon på. Med økonomisk vekst, Acceleratedpace i sosialt arbeidsliv, spiller hotellet i folks leve en uunnværlig rolle. Hotellet har en befolkningsflyt i dag hvor det er et asocialt samlingssted for kjendiser, selvfølgelig, det er vinduet som trenger stort. LED elektronisk display vil være fullt av kundens etterspørsel etter investorer, med en stor, umåtelig, langsiktig sosial ogøkonomisk fordel.

For det første, Social: A, fremme hotelens tjenester og preferansepolitikk øker hotellets bilde. B, fremme hotelens "serviceforpliktelse" og annet innhold, som forbedrer synligheten. C, beautifythe hotel miljø, for å forbedre theirgrades og smaken er mer bidrar til å trekke flere kunder til en venn. D, Gir bekvemmelighet til våre kunder.

For det andre, Økonomisk: Det tjueførste århundre, en høyt orienteringsrettet epoke, bedriftens

bevissthet om annonsene har aldri vært så sterk og vokser; Hoteller flyten intensiv, informasjonskrav bredt; LED elektronisk skjerm, en høy informasjonsinnhold av skjermmediet, en verdens beste reklame medier, kan innen 365 dager i året for å foreta en rekke reklame et ubegrenset antall utenlandske virksomheter; I god drift vil det være klart å skape økende velstand, som har enorme økonomiske fordeler. Guangzhou, messesenteret i Kina, ved siden av en stor fargeskjerm, med flere tusenvis av dollar som utløser inntekter for investorer som ruller i rikdom; Xiamen Egret Plaza på: state of large-scale full-color, på bare tre år, utvinningen av mer enn 500million yuan av total investering, og er nesten 200 millioner i året netto fortjeneste for investorene jevn flyt av økonomiske fordeler.

Ovennevnte analyse, Grand Hotel forkonfigurere en stor LED elektronisk skjerm, vil gi deg og dine gjester stor, langsiktig, god sosial og økonomisk.