Det smarte transportmarkedet har en skala på 8 milliarder LED-bildeskjermer

- Jan 15, 2019-

I ferd med å bygge en smart by har begrepet "visdom" trengt inn i folks hjerter og har ført til utviklingen av mange industrimarkeder. Den mest bemerkelsesverdige er den enorme innvirkningen på transportbransjen. Ifølge statistikk, i første halvdel av 2018, Kinas urbane smart transportmarkedet nådde 8 milliarder, en økning på 2,6%.


Den tradisjonelle transportindustrien inneholder et nytt konsept av "intelligens", som gir en forfriskende og mer moderne følelse. Det gjør også LED-displayindustrien, som er en høyteknologisk industri, ser ubegrensede forretningsmuligheter på det 8 milliarder markedet, som tiltrekker seg mange LED-skjermbedrifter. Begynte å utvikle seg for det intelligente transportmarkedet, og utviklet en rekke underdelte LED-displayprodukter for smart transport. Blant dem er LED-bilskjermen kjent som "skjerm liten kraft", brukt på busser, drosjer og andre kjøretøy, med den gode mobile publisitetseffekten, blitt verdsatt og foretrukket av markedet.


Walking LED bilskjerm Utmerket mobil salgsfremmende effekt


LED-bilskjermen er forskjellig fra vanlig dørskjerm og fast LED-skjerm. LED bilskjerm passer for mobile biler som busser, drosjer, reklamekjøretøy, etc. Det er et sett med LED-skjerm med rask utvikling. Et separat LED bilskjermsystem.


I den tradisjonelle bevisstheten til mange mennesker er LED-bilskjermen LED-skjermen for enkelt eller dobbelt fargebjelke på taxi-topp eller bakrute, som brukes til å bla tekstinformasjon og reklameinformasjon; eller brukes til forsiden og baksiden av bussen, viser høyre side gatenavnet "Elektronisk kringkaster" for informasjon som bremser, venstre sving og høyre sving. Faktisk, langt mer enn dette, fordi LED bilskjermbilder kan reise rundt i byen med mobile kjøretøy, kan oppnå bedre produktfremme og publisitet enn tradisjonelle faste utendørs LED-reklameskjermer som flyplasser og stasjoner. Hele bilens kropp er utstyrt med en LED-bilskjerm for å spille av reklameinformasjon som tekst, bilder, videoer, etc., og produktbildet passerer gjennom mobilskjermbildet, og det subtile publikum er dypt nedsenket.


Det kan sees at i dagens tradisjonelle utendørs LED-reklame skjerm på grunn av mangel på innovasjon, og ikke kan gi god merkevare publisitet effekt, LED bilskjerm har blitt førstevalg av store annonsører, og selv noen insidere forutser at LED bilskjermen vil Det vil direkte truet statusen til utendørs LED-skjerm på reklameområdet, og vil bli et av de mest populære LED-display-produktene som brukes i kommunikasjonsmarkedet for utendørs reklame. Det fremtidige markedet for LED-bilskjermen er umåtelig.

MicroLED er lovende. Det forventes å dominere skjermmarkedet for kjøretøy.


I tillegg til utendørs bilskjermen, med økningen i populariteten til smart bilnettet, nye energikjøretøyer og autonome kjøretøyer, har bruken av bildeskjermer også økt betydelig. Ifølge den siste rapporten er det totale antall personbilstallene i 2017 om lag 241 millioner. Det anslås at det totale antall bilpaneler for personbiler vil vokse til 624 millioner i 2025, og den sammensatte veksten i 2017-2025. Prisen er 13%.


08013941567951652

For tiden er det vanlige bilmarkedet fortsatt dominert av høy pålitelighet og stabile LCD-skjermer. Den nåværende statusen til OLED-er er fortsatt å bli optimalisert på grunn av den høye påliteligheten til kjøretøyene. Imidlertid, i henhold til spesifikasjonene og ytelsen, er kontrast og lysstyrke på Micro LED bedre enn LCD-skjermen, noe som kan forbedre kostnadseffektiviteten til produktet. Selv om prosessoverføringshastigheten til Micro LED er lav, er det umulig å angi høyoppløsningsoppløsningsfeltet, men hvis Micro LED kan bryte gjennom dette problemet, vil det mest sannsynlig bli kuttet til applikasjoner med lav oppløsning, erstatte LCD-skjermer som den første i -vide LED-display produkter.


I markedsandelen av smart transport på 8 milliarder, er den "walking" LED-bilskjermen strategisk, men den lille og utsøkte kroppen har stor kraft. Med den gradvise utvidelsen av LED-bilskjermmarkedet gir det flere forretningsmuligheter for LED-displayprodusenter, men dette er ikke sluttpunktet. Hvordan markedsføre LED-skjermbildet i stor skala, til et høyere nivå, også alle lysdioder Skjermen folk trenger å tenke på problemet!