Den stige-of-ny-retail-formater-How-spiller-LED-display-cross-border-integrasjon?

- Jan 05, 2019-

Med den kontinuerlige forbedringen av menneskers levestandard, legger folk mer oppmerksomhet til forbruksprosessens opplevelse og følelser.


Derfor utforsker bruken av "ny detaljhandel" -modus for å starte oppgraderingen av forbrukeropplevelsesopplevelsen, fremme omformingen av forbrukerhandelsmetoder og å bygge en omni-kanal økologisk struktur av detaljhandeln, bli et annet nyttig forsøk for tradisjonell e-handel bedrifter å oppnå selvinnovasjon og utvikling.


For å fremme utviklingen av detaljhandeln, tilpasse seg utviklingen av tiden. På Ali Yunqi-konferansen i oktober 2016, foreslo Alibaba Mayun først "ny detaljhandel" i sin tale.


636782147874985123546

"Nyhandel" betyr at bedrifter stoler på Internett for å oppgradere og forandre produksjon, sirkulasjon og salgsprosess av varer ved bruk av avanserte teknologier som stor data og kunstig intelligens, og derved omforme strukturen og økosystemet. En ny detaljmodell av tjenester, offline erfaring og dyp integrering av moderne logistikk.


I tradisjonelle butikkene bruker selgere plakater for å markedsføre produkter. Med forbrukernes estetiske tretthet, forbedring av utgifter og diversifisering av merkevare konkurranse metoder, kan statisk annonsering ikke lenger effektivt tiltrekke forbrukerens oppmerksomhet. For å endre denne situasjonen, refererer mange selgere LED-skjerm til markedet gjennom LED. Displayet viser den dynamiske visning av produkt- og merkevarefremmende. Butikken har også en forsterkning av LED-skjermbildet, og det øker også passasjerflyten.


I de senere årene, med introduksjon av ny detaljhandel, vil ny detaljhandel avgjøre en revolusjon i detaljhandeln. Næringslivet er velkommen til den nye detaljhandelstiden. Hva vil LED-skjermen se ut i den nye detaljhandelstiden?

Ny detaljhandel, gjennom LED-skjermen som display terminal, for å skape en scene markedsføring. Det er, ved bruk av ulike intelligente midler ved bruk av stor dataanalyse og -behandling, å påvirke forbrukernes ønske om å kjøpe.

Med fremveksten av ny detaljhandel spiller LED gjennomsiktige skjermer en stadig viktigere rolle i kommersielt detaljhandel, innredning og andre felt. Som vi alle vet, er det et viktig middel for butikkvinduer å vise produkter og markedsføre. LED gjennomsiktig skjerm har fordelene med høy gjennomsiktighet, og det vil også vise den vakre scenen foran kundene gjennom denne fordelen.I kjøpesenteret viser LED-skjermen en stor skjerm, og på grunn av den nye detaljhandel, sender den ut en stor magi.

I den tradisjonelle butikken har LCD-LCD-displayet en viktig posisjon, men LCD-skjermen vil bli begrenset av størrelsen, og kan ikke bli uendelig forstørret. Når displayet nesten prøver på klær og sko, kan hele kroppen ikke få den sensoriske opplevelsen. LCD defekter gir LED-skjermen en sjanse til å gå inn i butikken. LED-display med unike fordeler, for å kompensere for mangel på LCD, med fremveksten av ny detaljhandel, folks erfaring med produktsalg er stadig viktigere, LED-skjermen vil også okkupert en viktig posisjon i kjøpesenteret.

Den nye butikken vil også bringe den psykologiske avstanden mellom LED-skjermen og forbrukeren nærmere.

Posisjoneringen av den nye butikken er at alle handlinger styres av forbrukerappell og skaper den beste merkevaren. I den nye butikkperioden kan hver kunde være nært knyttet til sine egne smarte telefoner, kjøpesentre og andre displayer med storskjerm. LED-displayprodusenter har også rekonstruert forholdet mellom kjøpmenn og forbrukere.

Ny detaljhandel vil gjøre folks skjerminteraksjon mer og mer viktig.

Tradisjonelle kjøpesentre vil vise et bredt spekter av produkter for forbrukerne å velge. Forbrukerne vil alltid gjøre ting rotete ved å røre og svinge. Med ankomsten av ny detaljhandel har LED-skjermen blitt en katalysator for menneskelig skjerminteraksjon. Forbrukerne trenger bare å berøre det forsiktig. , kan du fullføre datasammenstillingen til varene, den virtuelle prøve på klær, sko, etc.


115286101

I fremtiden vil menneskelig skjerminteraksjon bli utviklingen av LED-skjermutvikling.

Stigningen av nyhandel vil også forandre den tradisjonelle detaljhandelsmodellen. Opplevelseshopping representert av VR vil i økende grad stole på bygging av displayterminaler.

Under den nåværende nye detaljhandelskrigen har mange industriens giganter blitt sammenforbundet for å bli med i revolusjonen i detaljhandeln i denne nye tiden. LED-skjermprodusenter håper også å dra nytte av den nye detaljhandelen Dongfeng for å skape en bedre visuell og handleopplevelse for kunder.

I dag brukes LED-skjerm som terminal for å bygge LED-displayprodukter med interaktiv, stor data sky-drift og VR-teknologi. Gjennom disse nye teknologiene vil terminalscenene til ny detaljhandel i fremtiden være "design, interaksjon og erfaring". Som hovedappellen blir podiet graftet med flere grenseoverskridende elementer for å tilfredsstille forbrukerens emosjonelle behov som personalisering og design, berike den varierte opplevelsen, og danne et nytt kommersielt rom og atmosfære. For å presentere denne vakre scenen utfører dette også en omfattende test av LED-skjermens kvalitet og funksjon. Dette krever en optimalisert oppgradering av LED-displayteknologi.

Med begynnelsen av den "nye butikk" -tiden skulle LED-displayfirmaer integrere deres merkevarestrategi under begrepet "ny detaljhandel" og integrere egen merkevarestrategi. LED-displayet vil bli utstyrt med et "nytt detaljert" ekspresstog.