LED industrien har nok plass på markedet.

- Jan 16, 2019-

LED industrien kjeden fra topp til bunn inkluderer chips, emballasje, programmer, harddisker, materialer og andre bransjer, mens den midtre og øvre delen omfatter UV LED, IR LED og annet marked avsnitt, nedstrøms programmer inkluderer LED-skjerm, LED street lys, LED industri- og lamper, lyspæren og mange andre programmer.

                                

                              

                                LED billion markedsstørrelse


Ifølge "LED industri markedet konkurranse analyse og corporate konkurranse strategi forskningsrapport" statistikk viser at i 2017, Kinas LED industri produksjon verdi på 636.8 milliarder yuan, en økning på 21%, oppstrøms chips høyhastighets vekst, den midtstrøms pakken er stabil utvikling, nedstrøms programmer forblir rask vekst situasjonen. Forward-Looking Industrial Research Institute anslår at sammensatte veksten av Kinas LED industrien produksjon verdi vil nå 18% fra 2018 for 2020. Det anslås at innen 2020 Kinas LED output verdi vil overstige 1 billion, nå 104,5 milliarder yuan.


Statistikk og prognose av Kinas LED industri produksjon verdi skala fra 2014 for 2020


11
      Kina LED nedstrøms program produksjon verdianalyse og prognose


Som prisen på LED produkter fortsetter å nedgang, pris/ytelse forhold øker, og forbrukernes bevissthet og aksept av lysdioder stige, markedet penetrasjon av LED øker gradvis, og markedet skalaen utvider. I 2016 var markedsstørrelse Kinas LED nedstrøms programmer sektor 369.7 milliarder yuan, en år-på-års økning på 15.71%, som var tilsvarende som i 2015. Skjermen, bakgrunnsbelysningen, belysning og andre program sektorer sto for 12%, 11%, 66% og 11% henholdsvis. I 2017 nådd output verdien av Kinas LED nedstrøms programmer ca 445.1 milliarder yuan, en økning på 20,4%. Det anslås at output verdien av LED nedstrøms programmer i Kina kommer 524.3 milliarder yuan i 2018.


2015-2020 Kina LED nedstrøms program produksjon verdi statistikk og vekst prognosen


12

Med bruk av LED epoken, teknologi og produkt gjentakelse syklusen er akselererende, integrasjon utviklingen av lyskilde lamper, skjema og diversifisering av etterspørselen har økt teknologi, produksjon og konkurranse barrierer av den belysning industri, og dermed fremmes stokke av industrien mønster. Hastigheten på integrering er akselererende og konsentrasjonen øker gradvis.
Kinas intelligent lyssystem output verdianalyse og prognose


På begynnelsen av smart belysning gir det forbrukeren en ny forbrukeren erfaring. Men etter flere år med utvikling er utvikling av intelligent lyssystem fortsatt ikke tilfredsstillende. I 2017, har denne situasjonen endret seg mye. Intelligent belysningen er ikke lenger ikke "varm og ikke sparken", og det intelligent lyssystem står på ventilen er enda mer "ubegrenset penger". I 2016 nådde output verdien av Kinas intelligent lyssystem 14.7 millioner yuan, en økning på 102,8% sammenlignet med 2015. I 2017 nådde output verdien av Kinas smart belysning ca 28.4 milliarder yuan, en økning på 93.2%. Det er anslått at av 2018, omfanget av Kinas smart belysning produksjon kommer 46.7 milliarder.


Kinas smart belysning output verdi statistikk og vekst prognosen for 2014-2020


13
Kinas LED skjerm utgang verdianalyse og prognose


Med kontinuerlig forbedring av LED-teknologien og kontinuerlig nedgangen av modenhet av produkter utvikler LED display industrien raskt. I 2017 nå produksjon verdien av Kinas LED display industrien 42 milliarder yuan. Det anslås at innen 2020 produksjon verdien av Kinas LED display industrien vil nå 57,7 milliarder yuan.


Kinas LED display utgang skala statistikk og vekst prognosen for 2015-2020


14
LED industrien har nok plass på markedet


Som et marked plass av hundrevis av milliarder av dollar i markedet for halvledere og pan-halvledere, LED industrien har et godt spor effekt og gir en fuktigere for veksten av gode selskaper. Enten det er import substitusjon eller endogene vekst, nedstrøms programmer er lagt med ny æra, ny energi og nytt miljø, og markedet rom er tilstrekkelig.


I den midterste og nedre delen av LED industrien kjeden er det fortsatt et marked potensielle verdig av dyp utforskning av foretak. Men på dette stadiet, LED industrien har gikk inn i en dyp integrasjon. LED store bedrifter har begynt å skalere opp, og små og mellomstore bedrifter har dypt dyrket markedssegmenter og vedtatt differensiert ruter.


I 2017 forbedret mange kraftige LED selskaper deres konkurranseevne gjennom intern gruvedrift produksjon poeng og eksterne oppkjøp av høy kvalitet. Det antas at i 2018, aktiva fusjoner og oppkjøp fortsatt blir én av metodene effektive vekst for kjøp av kapital bedrifter.


I tillegg bør bedrifter fokusere på teknologiske gjennombrudd og innovasjoner, og bygge sin egen myk makt fra produktdesign, produkterstatning, produksjon intelligens og markedsføring forretningsmodell innovasjon. Igjen, oppstrøms, trenger nedstrøms, og nedstrøms bedrifter å kontinuerlig forbedre sine logistikk og fremme hovedstaden. Dypt samarbeid med tilbudssiden lar bedriftene i segmentet å samarbeide.