The-Big-PK-of-the-Four-Satellitt-TV-nyårsaften-Eve-in-2019-LED-skjermen + svart-teknologi-Picking-up-Beauty-Dancing-Beauty

- Jan 07, 2019 -

Hunan Satellitt-TV: Flerdimensjonal panoramisk design, lek underdisplay LED-skjerm

Hunan Satellite Televisions årlige konsert oppfrisker publikums forventninger til dansedesign, visuell emballasje og andre aspekter, og gir deg et helt utvalg av audiovisuelt fest. I år har Hunan Satellite TVs årlige konsertfase blitt oppgradert i en allsidig måte, med "musikkmotor" som det viktigste visuelle kjernekreative konseptet, og inviterer internasjonale mestere til visuell effekt til å praktisere kniver og lage klassikere.

1

Hunan Satellitt-TVs nyttårs kveldsgala-scenen vedtar flerdimensjonal panoramautsikt, som kombinerer en ny verden med et konseptfelt og er enkelt og atmosfærisk. Hele scenen består av tre gigantiske LED-lysbuescreener, LED-bakken, LED mobilskjerm, suspensjonstrinn, løftefase, løfte halvcirkulær gjennomsiktig skjerm og så videre. Live-kringkasting med en ny fotografisk modus gir lyd-visuell opplevelse. Dette viser at det nye årets festdans skjønnhet i Hunan Satellite TV bruker ikke bare et stort antall LED-skjermer, men også skjermbildet er relativt rik, fra gulvfliser skjermen til den "flytende" mobile himmelen i luften, og deretter til et stort område av gjennomsiktig skjerm, kan sies å være altomfattende.

Hunan Satellite TVs nyttårskonsert har alltid vært i forkant med sceneteknologi, og demonstrerer sin kontinuerlige innovasjonstro. På grunnlag av fjorårets høyteknologiske for eksempel virtuell virkelighet, panoramaprojeksjon, AR-teknologi, sanntidssporing og så videre, ble årets nyttårsaften lagt til høyteknologi, for eksempel sanntidsvisningsforbedring, lyssporing, laser sporing og kamerasporing. Kombinasjonen av LED-skjerm på stedet og svart teknologi oppnår bryteren mellom fuzzy virtuell og virkelighet, noe som gir effekten av audiovisuelt på stedet.

Zhejiang Satellitt-TV: En uregelmessig drageformet scene, Saluting 40 år med reform og åpning

Zhejiang Satellitt-TV har vært en av de tre innenlandske TV-stasjonene de siste to årene. I sceneprofilen til årets nyttårsaften har Zhejiang Satellite TV gjort innovasjoner, som bryter gjennom den symmetriske strukturen i tidligere år. Med visualiseringsformen danner to store drageformede scenens hovedvisjon, og den trekantede høyden danner "dragonperle" skilt fasefase av ledende kropp opp til 9 meter og den andre siden av scenen. Ser frem til å bruke hensikten med den kinesiske dragen til å presentere et Kina som har gjort store fremskritt i de siste 40 årene med reform og åpning.

1546825846126906.JPG

I år har Zhejiang Satellitt-TVs nyttårsaften visuell presentasjon også blitt oppgradert i en allsidig måte. I tillegg til å bruke et stort område med tradisjonell LED-skjerm, bruker bakgrunnsåpnings- og lukkeskjermen et mer gjennomsiktig isskjermbilde, som kan gjøre kombinasjonen av lys og skygge tettere, og i sceneprestrasjonen integreres den med skjermprojeksjon og virtuell teknologi å skape en fantastisk atmosfære. Jiangsu Satellitt-TV Teknologi Hjelp Bankett, Isskjerm Bygg Air Show

Jiangsu Satellite TV er uten tvil den største vinneren i konkurransen for konserten i 2019. Det slo Hunan Satellite TV i samme periode og toppet rangliste. Selvfølgelig kan Jiangsu Satellite TV oppnå slike gode resultater, det må være uadskillelig fra det høye nivået på kveldsselskapet og fullført kvalitet.

Den viktigste scenen utformingen av Jiangsu Satellite Television konsert i 2019 tar betydningen av "himmel og jord", og deler den i to faser: himmel og undergrunn. Jorden går tilbake til torget, og tre ringskjermer bestående av "isskjermer" er lagt til ovenfor, som kan lukkes for å danne en sirkel. Sammenlignet med tidligere år er det nylig lagt til "Sky Show" ikke lenger begrenset til å reagere på ytelsesinnholdet i bakkenrinnet ved hjelp av lystransformasjon, men for fullt utnyttelse av uttrykksrommet på scenen, ved hjelp av fleksible endringer som kan løftes og senkes av tre ringskjermbilder, skifte ulike former og skape en nydelig "Sky City".

Hovedtrinnet og belysningen med numerisk kontroll hengende system danner hoveddans skjønnhetsstrukturen i scenen. I tillegg til sentrale scenen er det to lysgardinvegger i begge ender av lokalet som bakgrunnen til konserten. Det er tre sirkler av lette dyner rundt scenen, som kan brukes til løfting. Dynene er dekket av datamaskinlys og LED-skjermer.

Oriental Satellitt-TV-teknologi gjør det mulig å flytte "Hourglass"

Hvordan oppnå innholdet gjennombrudd og teknologiske nyvinninger samtidig som de er vanlige menneskers åndelige behov, gjør tradisjonell kultur populær, bli skaperen av det orientalske nyttårsaften i 2019, har tenkt og forsøkt å løse problemet. Av denne grunn ble Zhao Min, som deltok i sceneprofilen for kinesisk film Huabiao Awards og Golden Rooster Awards, invitert til 2019 Oriental Satellite TV New Years Evening.

13

Hovedstedet i Mercedes-Benz-kulturen er utformet som en flytende timeglass. Bakgrunnen på scenen er en stor LED-skjerm. Senteret er en tidsflytningsenhet. Hver kant av scenen består av en løftbar LED-skjerm og en bevegelig lampe. Den omkringliggende LED- og spiraldesignet bruker den flytende enheten som sentrum, som ikke bare kan stige og falle, men også fase. Roterer den konsentriske sirkelen

En rekke teknologier, inkludert AR-virkelighetsteknologi, samarbeider med stjernespor for å skape de mest fantastiske og passende visuelle effekter. Hele scenen design kan ikke bare se avant-garde tekniske midler overalt, men også bruke innsats for uttrykk for følelser og temperatur, presentere integrasjonen av vitenskap og teknologi og kunst.

Den virkelige verden er begrenset, og den imaginære verden er uendelig. Hvert år kan hver stor satellitt-TV, nyttårsaften, bryte gjennom fantasien i danseskjønn, noe som gir mer tenkning til de som er involvert i LED-scenesenter og scenekunstbransjen. I årets fire nyttårsaften, delt LED-skjerm og svart teknologi har vellykket opp bjelkene i festdanseskjønn, ved hjelp av et stadium fullt av teknologifornuft for å oppnå ekte interaksjon på skjermen, og skape en enestående auditionsfest for publikum.