The-Big-PK-of-the-Four-Satellite-TV-New-Year's-Eve-in-2019-LED-Screen + Black-Technology-Picking-up-Beauty-Dancing-Beauty

- Jan 07, 2019-

Hunan Satellitt-TV: Multi-dimensjonale panoramautsikt design, spille underavdeling LED-skjermen

Hunan Satellitt-TVs årlige konsert oppdaterer publikums forventninger i dans design, visuell innpakning og andre aspekter, gir deg et komplett utvalg av audiovisuelt fest. Årets Hunan Satellitt TV årlige konsertscene er oppgradert en allsidig måte, med "musikk motor" som viktigste visuelle kjernen kreative konseptet, invitere internasjonale visuelle effekter masters praksis kniver og opprette klassikere.

1

Hunan Satellitt TV nye årets kvelden Gala scenen vedtar flerdimensjonal panoramautsikt design, som kombinerer en ny verden med en konseptuell scene og er enkelt og atmosfærisk. Hele scenen består av tre LED bue storskjerm, LED bakken-skjerm, LED mobil sky skjerm, suspensjon scenen, løfte scenen, løfte halvrunde gjennomsiktig skjermen og så videre. Direktesending nye fotografiske Mode bringer audiovisuell opplevelse. Dette viser at nyttårsdag partiet dans skjønnheten i Hunan Satellitt-TV bruker ikke bare et stort antall LED-skjermer, men også skjermen er relativt rikt, fra gulvet fliser skjermen, "flytende" mobil sky skjermen i luften , og deretter til et stort område av gjennomsiktig skjermen, kan sies å være all-inclusive.

Hunan Satellitt TV Nyttårskonsert har alltid vært i forkant av scenen teknologi, demonstrere sin kontinuerlig innovasjon tro. Basert på fjorårets som virtuell virkelighet, panoramautsikt projeksjon, AR-teknologi høyteknologisk, sanntidssporing og så videre, årets nyttårsaften også lagt høyteknologiske som sanntid visjon forbedring, lette sporing, laser oppsporer og kamera sporing. Kombinasjonen av stedets LED-skjermen og svart teknologi oppnår veksle mellom fuzzy virtuelle og virkelighet, bringe om effekten av stedets audiovisuell.

Zhejiang satellitt-TV: En uregelmessig Dragon-formet scenen, hilser de 40 årene Reform og åpne opp.

Zhejiang satellitt-TV har vært en av tre nasjonale TV-stasjoner i de siste to årene. I scenen utformingen av årets nyttårsaften, har Zhejiang satellitt-TV gjort innovasjoner, bryte gjennom symmetrisk struktur design av forrige years'stage. Med skjemaet visualisering danne to store dragon rygger viktigste visjonen av scenen og skjemaene trekantet høyde "dragon perle" atskilt scenen fasen av ledende kroppen 9 meter og den andre siden av scenen. Ser frem til å bruke hensikten med den kinesiske dragen for å presentere et Kina som har gjort store fremskritt de siste 40 årene reformtempoet og åpning.

1546825846126906.JPG

I år, har Zhejiang satellitt TV New Year's Eve visuell presentasjon også blitt oppgradert på en allsidig måte. I tillegg til et stort område av tradisjonelle LED-skjerm, integreres bakgrunnen åpning og lukking skjermen bruker en mer gjennomsiktig is-skjerm, som kan gjøre en kombinasjon av lys og skygge nærmere, og i sceneopptreden, den med skjermen projeksjon og virtual teknologi som skaper en fantastisk atmosfære. Jiangsu satellitt-TV-teknologi hjelp bankett, is skjermen bygge Air Show

Jiangsu satellitt-TV er utvilsomt den største vinneren i konkurransen for konserten i året 2019. Det slo Hunan Satellitt-TV i samme periode og toppet listen rangeringer. Selvfølgelig, Jiangsu satellitt-TV kan oppnå så gode resultater, må det være uatskillelig fra det høye nivået på kvelden parti og høy kvalitet ferdig.

Hovedscenen utformingen av Jiangsu satellitt TVs konsert i 2019 tar betydningen av "himmel og jord", og delt inn i to faser: himmelen og underground. Bakken tilbake til torget benken, og tre ring skjermer består av "is skjermer" legges ovenfor, som kan lukkes for å danne en sirkel. Sammenlignet med forrige år, er den nye "Sky viser" ikke lenger begrenset å svare til ytelse innholdet i bakken scenen ved hjelp av lys transformasjonen, men å gjøre full bruk av uttrykket plassen på scenen, med fleksible endringer som kan hevet og senket med tre ring skjermer, endre forskjellige figurer, og opprette en nydelig "Sky City".

Hovedscenen og belysning numerisk kontroll henger systemet danner viktigste dans skjønnhet strukturen av scenen. I tillegg sentrale scenen finnes to lys gardin vegger i begge ender av lokalet som bakgrunn på konserten. Det er tre sirkler av lys dyner rundt scenen, som kan brukes for løfting. Quilts dekkes av datamaskinen lys og LED skjermer.

Orientalske satellitt-TV-teknologi lar "Timeglass" flyt

Hvordan for å oppnå innhold gjennombrudd og teknologiske nyvinninger, samtidig, nær åndelige behov av vanlige mennesker, gjør tradisjonelle kultur populær, bli har skaperne av Oriental New Year's Eve i 2019 vært tenkning og prøver å løse problemet. For denne grunn Zhao Min, som deltok i scenen utformingen av kinesisk Huabiao Award og Golden hane Awards, ble invitert til 2019 Oriental satellitt TV nyttår er kveld.

13

Viktigste Arena scenen i Mercedes-Benz kultur er utformet som en flytende timeglass. Bakgrunnen for scenen er en stor LED-skjerm. Senteret er en tid flyt enhet. Hver kant av scenen består av en liftable LED-skjerm og en bevegelig lampe. Rundt ledet og spiral design bruker flytende enheten i midten, som ikke bare stige og falle, men også fase. Roterende konsentrisk sirkel

En rekke teknologier, inkludert AR virkeligheten enhancement-teknologi, vil samarbeide med stjerne spor for å lage den mest fantastiske og riktig visuelle effekten. Hele scenedesign kan ikke bare se avant-garde tekniske midler overalt, men også vie innsats til uttrykket av følelser og temperatur, presentere integrering av vitenskap og teknologi og kunst.

Virkeligheten er begrenset, og den imaginære verden er uendelig. Hvert år alle store satellitt TV New Year's Eve party kan bryte gjennom fantasien i dans skjønnhet, bringe mer tenkning de engasjert i LED scenen skjermen og scenekunst utleiebransjen. I årets fire New Year's Eve parter, har inndelt LED-skjermen og svart teknologi ble vekket bjelker av partiet dans skjønnhet, bruke en scene full av teknologi for å oppnå reell interaksjon over skjermen, skaper en enestående audition fest for publikum.