Sphere LED skjerm flere egenskaper

- Jan 17, 2019-

1. Utseendet til LED sfærisk skjerm er et produkt som svar på folks krav til nyhet og oddity.In de tidlige årene, hvis en stor flat LED-skjerm dukket opp på torget, ville folk bli overrasket: en så stor TV! Nå er disse " store TVS "kan ikke lenger tilfredsstille folks nysgjerrighet. Hvis det en dag er en utendørs LED-sfærisk skjerm med en diameter på 5 meter i torget, vil det være et veldig populært produkt. Derfor er det et ukonvensjonelt og populært produkt. Feil som skyldes bruk av en flat videokilde for å spille på en tredimensjonal sfære, vil bli tolerert, akkurat som forvrengte bilder tatt med et vidvinkelobjektiv eller fotokamera vil bli akseptert.


2. Avspillingsprinsippet til LED-skjermen: Kontrollsystemet til LED-skjermen (kontrolleren + datamaskinen) overfører bildekilden som spilles på skjermen til den flate LED-skjermen for visning.

Nesten alle bildekildene i verden er flate. Det er nesten umulig å sende den flate bildekilden til 3d LED sfærisk skjerm uten å behandle. Heldigvis er ballen rundt, og det er umulig for et enkelt publikum å se på hvert hjørne av LED-skjermen samtidig. Han kan bare se en liten del av ballens overflate. Dette er også relatert til diameteren på ballskjermbildet, hvis diameteren på ballskjermbildet er stor, gjelder den kun om en 6 av overflaten av ballen, antagelig (på grunn av synsvinkelen), og fem 6 kan ikke se det eller ikke sin oppmerksomhet, fordi denne fem 6 er, er til venstre, på baksiden av ballen er på høyre side, over og under På denne måten kan følgende avspillingsmetoder vedtas: 1). Spill seks forskjellige bildekilder i seks forskjellige områder av sfæren.2). Spille tre forskjellige bildekilder i tre områder av sfæren (for eksempel venstre bak, øverst til høyre og nederst) .3). Spill 2 bildekilder i to områder (bak, høyre, foran, topp, venstre og bunn). Selvfølgelig er det også mulig å spille en flat bildekilde over hele sfæren som en vannmelon hud LED sfærisk skjerm.


3, LED sfærisk design og grafisk LED display skjermoppløsning, som er nært relatert til visningsavstanden til LED-skjerm, erfaring er P2.5, 2,5 m utenfor å se, P6 6 m ute for å se, så P20 utendørs skjerm, så se utenfor 20 m, men det samme gjelder i reell bruk, dette er et vevt valg, er kvalitativt, ikke kvantitativt, grunnlaget som følger:

I likhet med dataskjermer viser LED-skjermer bildene som er sammensatt av piksler, med hver piksel sammensatt av røde, grønne og blå piksler. Det er en viss avstand mellom piksler, som vi kaller punktavstand PH.Le oppløsningen på skjermbildet på skjermen er 1024 768, 1024 piksler i horisontal retning og 768 piksler i vertikal retning. Det er nok å uttrykke et tilstrekkelig detaljert bilde.

Hvis den vertikale dimensjonen på dataskjermen er 300 mm, er avstanden mellom piksler på datamaskinens skjerm PH = 300/768 = 0,39 mm. PH er en viktig parameter for alle digitale skjermer.

Vi har målt at avstanden mellom det menneskelige øye og dataskjermbildet er D = 450 mm, slik at vinkelen mellom de to tilstøtende piksler og det menneskelige øyet er, slik at ligningen = arctg0.39 / 450 (1)

  

6692d600c6d24de9a09781142be2971c.jpeg


                  

Hvis vi plasserer skjermen på skjermen 30.000mm vekk fra operatøren, og erstatt skjermbildet med LED-skjerm eller LED-sfærisk skjerm, er avstanden mellom menneskelige øyne og LED-skjerm eller LED-sfærisk skjerm 30.000mm. For å være sikker på at Den perceptuelle verdien til bildepixelen forblir den samme (eller dens egen oppløsning forblir den samme), bør den medfølgende vinkelen også forbli den samme. Det eneste som må endres er Ph.


I følge ligning (1) har vi følgende ligning: (15 = arctg0.39 / 450 = ArctgPh / 30.000 + 450), så Ph er ca. 26mm, det vil si, vi vil designe pikselavstanden til LED-sfærisk skjerm å være 15 ~ 20mm, på dette tidspunktet er klarheten til sfærisk skjerm nok og rimelig. På denne tiden kan vi se LED-skjermbildesdefinisjonen fra 30 meter unna, er den samme som effekten vi ser foran datamaskin. Hvis avstanden mellom menneskelig og LED sfærisk skjerm er andre verdier, kan Ph-verdien beregnes ved å henvise til fremgangsmåten ovenfor.