Ytelsesanalyse av spesielle SMD enheter for utendørs fullfarge SMD displayet

- Jan 24, 2019-

一、an oversikt,

LED-skjerm med høy lys, vær motstand, stor størrelse okkuperte stor innendørs og utendørs visning av hovedmarkedet og CRT skjerm (CRT), flytende krystallskjerm (LCD) og plasma skjerm (DVP) i den lille størrelsen, innendørs Lukk visning av visning av hovedmarkedet.

LED skjermer har vært mye brukt i reklame, scenen, offentlig visning, transport sportsfasiliteter og andre felt. LED-skjerm kan være delt inn i innendørs, utendørs og semi utendørs LED-skjermen etter bruk miljøet. Ifølge skjermen er fargen delt inn i monokrom skjerm, to farger skjerm og full fargeskjermen. Ifølge de valgte enhetene er delt inn i digital matriseskrivere skjermen, direkte plug LED-skjerm og SMD SMD-skjermen.

outdoor SMD led screen


二、The viktigste fordelene med utendørs fullfarge SMD displayet

Som er kjent for alle, alle utendørs LED-skjermer ble gjort direkte plug ovale røde, grønne og blå LED enheter ett eller to år siden, og i år eller to, utendørs fullfarge SMD viser med pixel avstand på 8mm til 16mm er gradvis nye og brukte.

Før, fordi SMD SMD lysstyrke og vanntett, fuktighet-bevis, anti-UV-funksjonen ikke kan oppfylle kravene til sterke utendørs miljøet, er utendørs farger skjerm verden av direkte plug LED enheter. Full-farge SMD visning kan bare bli mye brukt i innendørs. Med fremdriften av LED chip teknologi og LED emballere teknologi, SMD lysstyrke og beskyttelse nivå har vært i stand til å møte behovene til utendørs applikasjoner og fullfarge SMD SMD skjerm med flere farger rett plug LED-skjermen er vanskelig å oppnå noen fordeler, så det har en raskere søknad.outdoor SMD led screen2.jpgFordelene med utendørs fullfarge SMD skjerm sammenlignet med utendørs rett ovale LED-skjermen vises med følgende aspekter:

(1) bredt perspektiv

Utendørs fullfarge SMD skjermer har 110 grader betraktningsvinkel i både vannrette og loddrette retninger, som er spesielt fordelaktig i noen programmer.

(2) god lysdistribusjon

Matchende konsistensen av røde, grønne og blå oval LED lysstyrke i forskjellige vinkler er en svært vanskelig indeks, mens fullfarge SMD er designet som en tre-i-ett-struktur med røde, grønne og blå farger

Chip er alt i en brakett bolle, så samsvarende konsistensen av røde, grønne og blå lysstyrke på forskjellige vinkler er svært konsekvent, slik at utendørs fullfarge SMD skjermen har en god skarphet matchende konsistens til enhver vinkel å oppnå bedre farge gjengivelse.

(3) godt lys miksing

Fordi design strukturen er tre-i-ett, tre flisen er svært nær hverandre og lyset er blandet i samme braketten bolle, i stedet for tre separate ovale LED, så rød, grønn, blå lyset blande effekten er bedre enn rett plug ovale LED-skjerm , spesielt egnet for nært visning.

(4) Høykontrast

På grunn av tre-i-ett-utforming strukturen er størrelsen på fullfarge SMD liten, så lyse området er liten og svart området er stort, som forbedrer kontrasten på LED-skjermen.

(5) automatisk produksjon

SMD kan bruke automatisk SMD maskin for automatisk SMD, høy effektivitet. Kretsdesign av fullfarge SMD utfoldelse modul kan realisere integrering av lampe bord og kjøre styret, som reduserer kostnader, forbedrer stabiliteten og forbedrer produksjonseffektivitet.

Automatiske oppdateringen produksjon kan også forbedre loddrett nøyaktigheten av SMD på kretskortet og overvinne loddrett nøyaktighet problemet av rett plug ovale LED på kretskortet, for å sikre bedre optisk effekt.