OPPO Folding skjermen mobiltelefon ny Patent eksponering

- Feb 27, 2019-På slutten av 18 år, ble patent av OPPO folding mobiltelefoner utsatt, avsløre noe informasjon om OPPOS forskning på sammenleggbare Mobil telefoner. I dag har OPPOS oppdatert patent sammenleggbare mobiltelefoner vært re eksponert, viser selskapets nye tanker om å sammenleggbar skjerm mobiltelefoner.     


Ifølge den nye patent utformingen av OPPO folding skjermen ved 91mobiles, på den ene siden av skjermen, er det hull i mottaker, kamera og andre komponenter, der kameraet kan fungere som en bak kamera etter på telefonen; i skjemaet unfolding er det også to store runde hull i ryggen, som kan være forberedt på åpningen av kameraet, slik at enheten kan skyte i skjemaet sammenleggbar og unfolding. 。 Det er også åpenbart hengsler i midten fold av bakplan av mobiltelefonen.


     

For folding telefoner, stadfestet OPPOS produktsjef nederlandske teknologi nettsted Tweakers at OPPO vil lansere sammenleggbar smartphones på Mobile World Congress i februar i år. Imidlertid Shen Yiren, nestformann OPPO, en gang sa, "Jeg tror ikke folding skjermen er av stor verdi før det kan løse problemet med hvordan å forbedre users'interaction eller oppleve."


     


I dag programmet folding skjermen mobiltelefoner er fortsatt under leting, og forbedring av interaksjon eller erfaring for brukere skal testes av markedet. Derfor, ifølge Shen Yiren mening, selv om du kan se OPPO folding skjermen mobiltelefoner på MWC2019, er det sannsynlig at de vil bare vise prototyper, og vil ikke bli oppført på stor skala eller på markedet.

Og OPPO patenter å kaste skjermen mobiltelefoner har vært utsatt, og helt ny OPPO Limn varemerket er sannsynlig å være forberedt på å sammenleggbar skjerm mobiltelefoner, reflekterer OPPOS leting og forberedelse kaste skjermen transportabel telefonene. Derfor når OPPO lanserer markedsorientert folding skjermen mobiltelefon produkter, kan forbrukerne oppleve fantastiske følelsen når OPPO utgitt finne X i fjor.