Ma-Yun's-ambisjon-har-kom-sant, ingen-hotell-har-kom!

- Jan 08, 2019-

Hvorfor foretrekkes markedet av ingenas hotell? Hva er fordelene?

Sikkerhet og bekymringsbesparende

Tidligere var det nødvendig å signere mer enn N navn, sveipe kort og betale innskudd, bekymre seg for om identitetsinformasjon ville bli lekket. Nå er det helt unødvendig, bare mobiltelefon booking, ansiktsgjenkjenning revisjon på OK!

201901071305379901848.JPG

Økning i effektiviteten

Avenir Hotel kan håndteres via den automatiske innsjekkingsmaskinen i lobbyen. Det kan også behandles via APP på forhånd. Nettbasert utvalg av gulv, plassering og orientering av rommet kan gjøres med Alipay og identitetskort.

Oppgradering av kvalitetsservice

Skycat Elves og Intelligent Console. Ikke bare kan gardinen lukkes ved å rope i luften, men det kan også kalles for å justere lysmodus. Du kan også ringe en halvmannsfri, bevegelig robot for å gi deg tøfler, kjøkkenutstyr og måltider. Dette er din eksklusive service på hotellet.

Teknologisk erfaring

Et annet scenario med en sterk følelse av teknologi tilhører hotellets treningsstudio. Holografisk interaktiv skjerm spiller rollen og identiteten til privat utdanning. Belysning og tilbakemelding er svært moderne.

Reduser Hotel driftskostnad

Hotel kontrollsystem inkluderer innsjekking, personlig opplevelse system og utsjekking modus. Juster innstillingene automatisk etter kundens brukstilstand. Energiforbruket er minimert. Redusere driftskostnadene med en stor margin og øke fortjenestemarginen.

Fra erfaringssynspunktet har det virkelig en lys fremtid. Uten resepsjonen kan du bruke mobilapper eller sjekke inn i flere selvbetjente maskiner i hotellets lobby. ansiktsgjenkjenning er overalt, ansiktsbørsting kan komme inn i rommet, restauranten, treningsstudioet, heisen, det er ikke behov for romkort; Det er ingen telefon på rommet. Skycat Elves kan svare på mange spørsmål, men også hjelpe deg med å lukke vinduer, slå på lys, justere klimaanleggets temperatur; som for design og dekorasjon stil, "en følelse av fremtiden" er nok til å beskrive alt. Det kan også samhandle med folk på smart skjerm, skjermen vil endres i henhold til menneskers dynamikk.

Alt i fremtiden hotellet avhenger av "ansikt"

Stjernehimmelen kartet til venstre er faktisk en smart skjerm som kan samhandle med mennesker. I skjermbildet vil i henhold til menneskelig dynamikk produsere tilsvarende endringer, opprinnelig fylt med kaldteknologisk følelse av maskiner og utstyr, som om på denne måten å fortelle forbrukere: Velkommen, jeg har følt din ankomst.

3333

Lobby Interactive Screen

Siden etableringen i 2008 har Jiangsu Bright Electronics levert alle slags grønne og energibesparende mellomstore og high-end LED-fotoelektriske produkter og løsninger for globale mennesker. For bygging av kunder, regjeringen, handel og byer stopper Jiangsu briljant aldri!