Se til fremtiden LED-displayet ny luftåpning!

- May 16, 2018-

Nylig lanserte Samsung den første ledede filmskjermen, men også med det thailandske teatersamarbeidet, som det globale markedet for å fremme strategien til "Testvannet", tjener nok oppmerksomhet.

Det er rapportert at filmskjermbredden på 10,24 meter, høy 5,4 meter, skjerm med 4 K oppløsning avspillingsinnhold, piksel for 4.096 x 2.160, industrimediaberegning, displayet for P2.5 liten avstands-LED-skjerm, den tilsvarende ledningen for 1010 pakke, er nå den ordinære pakkestørrelsen av liten avstand. Filmmarkedet er ganske vist nesten ikke nært til LED-displayindustrien, men bare fra denne lille avstandsskjermen er punktavstanden ikke høy, jeg tror industrien kan produsere slike produkter i antall bedrifter bare mye. Og med dagens innenlandske bedriftsteknologi og produktkvalitet er det ikke vanskelig å være kompetent filmskjermer, og nå er det faktisk innenlandske produsenter med suksess i Midtøsten Film Screen Market, for mer enn 20 lokale kinoer produksjon, installert ledet film skjerm.

Selv om mange tror at ledd skjermen som en filmskjerm pris høy, stabilitet er vanskelig å garantere, men i folk på skjermen av kvalitetskrav mer og mer høy trend, er markedet for LED film skjerm aksept mer knyttet til skjerm effekten, og andre faktorer, tror jeg at med den modne teknologien og markedsinngangen vil alt ikke være et problem. I den stadig mer modne teknologien i dag, LED-skjerm og folks daglige behov for storskjermsvisning i Fit fortsetter å forbedre, liten avstand, gjennomsiktig skjerm, interaktiv flisskjerm og mange andre fremvoksende produkter blir stadig mer etterspurte. Hvorvidt scenen, sikkerhetsplanleggingen, videokonferansen, digitale annonser for LED-skjermen eller ovennevnte landskapsbelysning, filmskjermmarkedet for LED-visning av oliventaket, viser alle dagens LED-display i det sosiale livets livstid. I denne positive trenden bør LED-skjermforetakene benytte anledningen, hodet på og åpne et bredere marked, blått hav, slik at folk får bedre visuell nytelse.