LED-screen-funksjoner

- Dec 30, 2018-

Fem funksjoner av LED-skjerm:

For det første er skjermen av lysere og lengre visuell avstand, som når til 500m kan ses tydelig.

For det andre, Display viser de enkle og fargerike innhold som ikke vil bringe bannere eller annen skjerm enhet og den tykke grove følelsen.

For det tredje, Display er grønn belysning med egenskapene til lang levetid, lavt strømforbruk, uten ekstra IR / UV-spektra av kvikksølvholdige farlige stoffer.

For det fjerde, Display er et høyteknologisk produkt, det vil bli brukt til raskt å justere. Ditt firma med tiden. Fivfth, Utviklingsprospektet for visning er ekstremt bredt, i myndigheter og bedrifter spiller en viktig rolle i kontoret. Vedtaket av skjermsystemet vil gjøre det mulig for bedriftens informasjonsteknologi trinn å høyt nivå. Kinas sekonomi utvikler seg raskt, det er økende antall spredning av informasjonskrav. Det antas at ledet elektronisk skjerm med sine farger, viser informativ, lang levetid, strømforbruk er liten, lettvekt, liten plass, høy stabilitet, enkel betjening, enkel installasjon og vedlikehold, og andre egenskaper spilte en rolle i den sosioøkonomiske utviklingen blir viktigere. En eller annen måte virker, ledet skjermbilde i dagens media, den beste kostnadseffektiviteten, er ditt beste valg.