LED-skjermen er verdig til scenen C bit!

- Feb 20, 2019-Med den kontinuerlige innovasjonen av LED-displayteknologi og -produkter blir applikasjonen av LED-skjermen innen digital skjønnhetsdans blitt mer og mer utbredt. Fra ulike stjernekonserter, til mote- og underholdningsfestivaler, produktlanseringer, årssluttfestivaler, utstillinger og så videre, viser LED-displayet flere og flere gode visuelle effekter på den mest iøynefallende måten, og blir gradvis scenen verdig til " C posisjon "!For eksempel, den LED-spesielle skjermen som ble brukt i Jay Chous konsert før, fikk sin uovertruffen sceneffekt en liten ros i bransjen, samt den gjennomsiktige skjermen i Wang Fei's "Fantasy One" konsert, og så videre. Ikke bare det, fra flere nyere sceneprogrammer, kan vi også føle innovasjonen og vitaliteten til dagens LED-leasingprodukter.

Bareøy 3D-firesidig plattform!

Wang Feng er "This Is It" National Tour

3. november er Wang Fengs etterlengtede landsomfattende turné "This Is It" sjokkert og sang på Guangzhou Baoneng International Sports Performance Center.Turen brøt Wang Fengs tradisjonelle konsertmodus, utfordret utformingen av stadionens firesidige plattform for første gang, og bygget scenen med en sirkulær design som kan markere det visuelle uttrykket. LED-bakken og LED-bakgrunnsskjermen skaper den unike plassen 3D-sans og dimensjonalfølelse av den sirkulære firesidige plattformen i scenen, og skape en perfekt, bareøyet 3D-lyd, "nedsenking" musikk-audiovisuelt fest.

LED spesialdesignet skjerm + bakken gardin,

Lag "Time Shuttle" Tunnel!

Nylig, i modeshowet i 2019, skapte Demna Gvasalia, kreativ direktør og Jon Rafman, en kanadisk ny mediekunstner, en "time shuttle" tunnel for å veilede oss gjennom fremtiden.
Forestillingen består av en smal halvcirkelformet LED-skjerm og digital bakken. Modeller kommer sakte i tunnelen, som å gå inn i en annen verden, som krysser tid og rom, og beveger seg mot fremtiden.

LED spesiell formet skjerm + mekanisk enhet,

Tolkning av skjønnheten i den nasjonale stilen!

For bedre å fremme nasjonal musikk og fremme kinesisk tradisjonell kultur, har NetEase Yun Music nylig utarbeidet den første musikkfestivalen med nasjonale sanger som hovedtema - "National Wind Night of Paradise".
Temaet for dette stadiet er de rullende åsene i kinesisk tradisjonelt maleri. Bakgrunns hovedskjerm, sideskjerm og returskjerm er alle fjell-lignende LED-skjermskjermer, med sentral åpen lukkede LED-skjerm og løfteplattform LED som hovedbærer av visuell kommunikasjon. Blant dem kan den åpne og lukkede lysdioden skille seg i seks vertikale skjermer og presenteres separat. Gjennom bevegelse kan de åpne og lukkede LED-skjermene danne forskjellige kombinasjoner av former. Kombinert med pre-shooting, matting og annen teknologi, kan forestillingene mellom skuespillere og bilder realiseres og utfylle hverandre.

Det er mange fantastiske applikasjoner av LED digital danseskjønnhet, for ikke å nevne her. I de senere årene, med den videre velstanden til LED-utleieindustrien, har etterspørselen etter LED-utstillingsprodukter blitt stadig økende. Fra industriens side, uansett teknologi, produkter eller løsninger, har det vært et kvalitativt sprang. For industrien har velstanden til det digitale dansemarkedet ført til den positive utviklingen av LED-leieindustrien.

Samtidig har forbedringen og fremdriften av LED-utleieprodukter i bransjen gjort LED-skjermbildet en svært blendende ytelse på mange store forestillinger, litterære og kunstneriske kvelder, stjernekonserter, aktiviteter og andre stadier. La oss beundre det, men også full av tillit til bransjens fremtid. På slutten av året, hva slags strålende ytelse vil LED-skjerm vise innen digital dans, la oss jobbe sammen? Gnid enmans øyne og vent!