LED-Display-skjerm-Akselererer-Skrive-the-Intelligent-Tourism-Market

- Jan 02, 2019-

De siste årene, med kontinuerlig utvikling av bygging av smarte byer, er også støtteprosjekter knyttet til smarte byer i full gang. I byggingen av smarte byer har også smart turisme blitt foreslått.

timg (5)

Hva er Intelligent Tourism?

Intelligent turisme, som bruker cloud computing, ting til Internett og annen ny teknologi, via mobilt internett, ved hjelp av bærbart terminal Internett-tilgangsutstyr, oppfatter aktivt turisme ressurser, turisme aktiviteter og annen informasjon. Intelligent turisme kan gi folk en annen sensorisk opplevelse.

Så hvordan får du den beste sensoriske opplevelsen?

For å få den beste sensoriske opplevelsen, er det nødvendig å integrere noen turisme ressurser effektivt og rimelig.

Hva skal vår LED-displayindustri gjøre i oppbyggingen av intelligent turisme?

Med adventen av intelligent turisme må LED-skjermforetakene først endre sine konsepter. De kan ikke bare betrakte LED-skjermen som et enkelt skjermteknikkprodukt. Basert på LED-skjermens funksjonelle egenskaper, må de også kombinere andre omgivende ressurser for å utvikle mer rikelig skjerminnhold.

Nylig mobiliserer "natt tur økonomien" som følger av integrasjonen av turisme ressurser med LED display skjermen fullt ut folkens sensoriske opplevelse.

I de siste årene, med kontinuerlig forbedring av LED-displayteknologi og modenhet til andre støttende teknologier, vokser LED-skjermens rolle i folks liv også.

Kombinasjonen av nye teknologier som AR, VR, HDR, 3D og LED display og turisme prosjekter har utvidet nytt innhold for LED-skjerm.


timg (3)

I mange naturskjønne steder er LED-glassdisplayet montert på bøylen. Når folk går på det, vil de se bildet av glassprang og lyden av glassbrudd. Dette vil øke underholdningen og samtidig få folk til å føle seg spennende og roman!

timg (4)

Kombinasjonen av 3D-spesiell effekt glassplattform og glassbryggebro vil gi folk forskjellige sensoriske effekter. Dette er hovedsakelig bruken av menneskelige visuelle feil for å gi folk en reell følelse av nedsenking.

Ifølge Statens turistadministrasjon vil det ta 10 år for Kina å innse "intelligent turisme". Atten byer, inkludert Beijing, Wuhan og Fuzhou, vil bli valgt som den første gruppen av nasjonale pilotbyer for intelligent turisme, etterfulgt av 15 byer, som Tianjin og Guangzhou, som vil bli oppført som den andre batchen av nasjonale pilotbyer for turisme .

Byggingen av intelligent turisme vil utvide skjermmarkedet for LED-skjermen, fremme optimalisering og oppgradering av LED-skjermen, og kontinuerlig fremgang innen teknologi og teknologi av LED-skjermen. LED-skjermen vil ha stort potensial under intelligent turisme.