LED display panel

- Jan 28, 2019-LED-panel: LED-lampen er den lysemitterende dioden. Det er en måte å kontrollere halvleder-lysdiodedisplayet, det generelle utseendet består av mange vanligvis rød, grønn, blå trefargelys, lysene på og av til vise tegn. En stor skjerm brukes til å vise tekst, grafikk, bilder, animasjoner, sitater, video, videosignaler og annen informasjon.


LED storskjerm er utviklingen trenden i det 21. århundre reklame industrien, er et innendørs og utendørs reklame display utstyr med lyd og video funksjoner, er en internasjonal ledende høyteknologiske produkter. Enheten har en roman og unikt utseende, og området kan justeres etter ønske. Det kan ikke bare spille lyd- og videoannonseringsprogrammer, men kan også installere reklameplass med fast lysboks på alle sider. I dag er lokale myndigheter oppmuntrende til bruk av utendørs LED-skjerm, og gradvis avbryter godkjenningen av lerretannonsering og lysboksannonsering. Utendørs LED-skjerm er et ideelt alternativ til lerretannonsering og lysboksannonsering, noe som kan gi deg gode sosiale fordeler. og rike økonomiske fordeler.led display pannel

Søknadsfordeler:

En, med likviditet, obligatorisk, målrettet, effektivitet og andre egenskaper.

To. Programfordeler.Homemade-program, direktesendinger, rikt innhold. Det er ikke bare reklame, det er programmering. Inkludert funksjoner, kolonner, variasjon, animasjon, radiodrama, drama, interstitialprogramannonsering.

Tre. Plassering fordel.Det er hovedsakelig installert i kjøpesentre og andre steder hvor trafikken er konsentrert, blant annet LED full farge storskjerm er installert i landemerke områder, som har mer sjokkerende og obligatorisk formeringseffektled display pannel2.jpg


Skjermeffekt:

En. Spill rollen som varepublikasjon og kundeattraksjon.

To, spille rollen som butikkdekorasjon, forbedre bedriftsnivået.

Tre, spille rollen som belysning, innovativ.

Fire spiller en rolle i popularisering av kunnskap. (Det kan brukes til å kringkaste liten informasjon om bedriftsprodukter og kunnskap om relevante næringer)

Fem. Gjør som oppslagstavle. (Promotion, rekruttering informasjon utgivelse)

Sjette, spille rollen som folie atmosfære. Gjennom skjermen kan spille overlegen ledelse og alle typer VIP besøk, veiledning av de innbydende ordene, alle slags store festivaler for å feire ordet.