Slik ser du om den kjøpte fullfargede LED-skjermen er HD

- May 16, 2018-

LED-skjermen har fått stor oppmerksomhet siden fødselen, med kontinuerlig utvikling av installasjonsteknologi de siste årene, blitt anerkjent av ulike industriområder. LED-visning av produksjon og vedlikehold er også nødvendig faglig kunnskap, vil du vite at du kjøper Full-color LED-skjerm er HD?

For å oppnå HD-skjerm må det ha fire faktorer: For det første krever kilden full HD; det andre er skjermkravene kan støtte full HD; den tredje er å redusere lysdiodens visningspunktavstand; fire er LED-skjerm og video prosessor kombinasjon, så bare se på de 4 poeng å vite. Forbedre kontrasten til fullfargede LED-skjermbildet er en av de viktigste faktorene som påvirker den visuelle effekten, generelt, desto høyere kontrasten er, desto klarere bildet, jo mer levende fargen. Høy kontrast er nyttig for skarpheten, detaljytelsen og grånivåytelsen til bildet.

I noen svart-hvitt-kontrast har større tekst, videodisplay, høy kontrast fullfargede LED-skjerm i svart-hvitt kontrast, klarhet, integritet og så videre fordeler. Kontrast for dynamisk video-skjerm effekt i større grad, fordi det dynamiske bildet av lys og skygge konvertering raskere, desto høyere kontrast, jo lettere øynene til det menneskelige øye for å identifisere en slik konverteringsprosess. Faktisk er ledet fargekontrastforbedring hovedsakelig for å forbedre lysstyrken på fullfargede LED-skjerm og redusere skjermens overflaterefleksjon, men lysstyrken er ikke høyere jo bedre, for høy, men vil bli igjen, vil ikke bare påvirke livet til LED-displayet, vil også forårsake lysforurensning. Lysforurensning har blitt et varmt emne nå, og høy lysstyrke vil påvirke miljøet og befolkningen. LED-panel med full farge LED-display og LED-lysrør for spesiell behandling, kan redusere LED-panelets reflektivitet, kan også forbedre kontrasten på fullfargede LED-displayer.