Hvordan velge LED-skjermen på scenen?

- May 16, 2018-

1, ledd-LED-skjerm på scenens hovedskjerm, sekundær skjerm, og utvide skjermbildet. Hovedskjermens rolle er levende og fantastisk avspilling, det generelle valget av høyoppløselig rektangulær LED-skjerm, punktavstand er vanligvis innenfor P6, området jo større jo bedre, slik at scenen på scenen jevnt vises foran av scene publikum. Hovedskjermbildet vil bli konfigurert på begge sider av et sekundært skjermbilde. Det sekundære skjermbildet kan velge en spesiell form for kreativ LED-skjerm, for eksempel S-formet overflate skjerm, ledet fleksibelt skjerm, ledet sylindrisk skjerm, som spesial- formet skjerm. Hvis budsjettet er begrenset, kan sideskjermen også velge å bruke en lavere kostnadskjerm.

Stage video ekspansjonsskjerm brukes vanligvis til spesielle store scener, konserter og så videre, for å ta vare på bakre publikum, slik at hele publikum kan se klart på alt på scenen.

2, Stage LED-skjermvalg er svært viktig, men må også velge et egnet styresystem. Under normale omstendigheter er scene-LED-displayområdet større, pixel høyt, antall poeng som kreves for å sende kassetten, krever noen ganger mer enn ett kontrollkortskaskadespaltningskontroll.

For å vise bedre resultater, trenger vi vanligvis å bruke videoprosessoren, slik at videoen kan spleises og kuttes, for å oppnå flere vinduer, maleri, skalerbar, kraftig videoeffekt mer jevn. På grunn av den spesielle scenelysdisplayet, den generelle bruken av standardisert boksstruktur, enkel demontering, lyskvalitet, praktisk transport. Boksen er lett, rask å installere, demontere og transportere, egnet for store arealleasing og installasjoner på fast installasjon.