Hvordan bør LED lampe pole skjermen gripe billioner-grade vind utløpet av smart byen?

- Feb 28, 2019-Med utvikling og anvendelse av ny teknologi som Internett av ting, Cloud Computing, Big Data, Mobile Internet og så videre, den moderne arbeid og livet gjennomgår dyptgripende endringer, og den tradisjonelle urbane ledelsen og service modus er vanskelig å tilpasse. I Utforsker veien for videre utvikling, blitt bygging av smart byen en varm stikkordet de siste to årene. Markedsstørrelse forventes å nå 18,7 milliarder yuan av 2021. Det kan sees at visdom byen er den generelle trenden.


t01032200a1feae44cf

    


Men for å bygge en smart by, må vi legge en rekke nettverksinfrastrukturen først, og byen gatelykt basert på en bredere distribusjon er et viktig gjennombrudd for realisering av informasjon og digitale systemet konstruksjon. Snakker av gaten lamper, er vi alle kjent med dem, men de intelligente gaten lampene (også kalt intelligent lampe polakker) som kan sjekke værmeldingen, miljøovervåking, Søk etter turistattraksjoner og offentlige trafikkinformasjon, og koble WIFI lade elektriske biler er produkter av intelligent de siste årene.

Med kontinuerlig fremdriften av 5G, kunstig intelligens, Internett av ting og andre teknologier trenger industrien fremmet flere krav for ansvaret av gaten lamper, som urban miljøovervåking, videoovervåkning, trådløse nettverk, nødanrop, lading hauger og så videre. Men for å integrere disse funksjonene på en stang og oppnå samtrafikk, en kjerne koble medium er også nødvendig, dvs, LED lampe pole skjermen.

LED lampe pole-skjerm, er som navnet tilsier, LED skjermen installert på lampe pole. Det er også en ny generasjon av media utstyr som integrerer digitalisering, nettverk og beskjed teknologien. Det bærer ansvaret for innhold distribusjon, fragmentering program og intelligent styring kanal for hele intelligent gatelykt prosjektet. Foreløpig kan ingen enterprise foreta en smart gatelykt prosjektet fra begynnelsen til slutten, men en rekke leverandører å fullføre og Tailong Zhixian som en profesjonell LED

Det er bemerkelsesverdig at intelligent lampe stangen har gradvis utviklet mot diversifisering utseende og multimedia terminal utstyrt med LED lampe pole skjermen. Programmet ordningen med LED lampe pole skjerm er basert på intelligent kontroll og integrerer Internett av ting teknologien, sensor-teknologi, automatisk lysstyrken og andre betyr at informasjon og ny informasjonsteknologi som store data, intelligent overvåking, umiddelbar informasjon overføring, multimedia vise, etc. Integrere i gatelykt programmet, å skape en effektiv, praktisk, presenterer energisparing og intelligent LED utendørs programmet terminal, en profesjonell, intelligent, integrert high-end fusion scene.

Det kan sies at smart lampe pole er basert på policyen veiledning, stort marked, store-span, store drivkraften, og har medfødt fysisk plassering og andre fordeler av visdom støtte, og LED lampe pole skjermen er nøkkelen til å fastslå den figuren, kvalitet, kjernefunksjon vise, intelligens eller ikke, kostnader, levetid, inntekter av smart lampe pole. Derfor programmet kombinasjon av smart lampe pole og LED lampe pole skjermen, til en viss grad, Squeezebox-operasjonen kostnaden av smart lampe pole, beriker industrial skjemaet, forbedrer graden av drift og forvaltning, fremmer industrien å gjentas kontinuerlig, og skaper større verdi i bygging flommen av smart byen.