Full farge ledet skjerm teknologi har og dette komposisjon

- Jan 30, 2019-LED farger skjermen systemet består av videooverføring og behandling, videokontrollen, overføring og Vis kontroll.A. video konvertering og behandling


Alle typer ulike videosignaler konverteres til en enhetlig skjemaet etter de angitte behovene gjennom sine respektive behandlingen kanaler. Når de valgte DVI-signalene er behandlet, er de utdata til kontroll del av video i DVI-format.B. videokontrollen


DVI videosignal og datamaskinen DVI signal konverteres fra D til D på ulike steder og fi-fo (fifo) lagring og komplekse koding prosessen er fullført for å danne et data system til desai LED display system standard. Deretter styre KET kretser de to bildene ved å kombinere dem på et visst språk-farge. Innse datamaskinbildet over lå til video. Over konvertering, lagring, bearbeiding og andre prosesser gjøre full bruk av video og datamaskin signal tilbakemelding er den virkelige betydningen av synkron skjermen, uten pause. Fordi det er ingen komprimering av signalbehandling, er signalet innholdet ikke tapt, så skjermen skjermen realistisk, naturlige, rik følelse av hierarkiet. 

Full color LED display.3
C. overføring


For å lette overføringen, signalet blir behandlet til digitale signaler av føljetong frekvensen, som overføres via koaksialkabel eller fiber optisk system, og de restaurerte serielle signalene sendes til skjermen. Etter prosessering og distribusjon, vil hver LED display kontrollenhet kontrolleres.
Full color LED display.jpg

  

D. Vis kontroll


Vis kontroll modul er en viktig del av hele systemet. Kvaliteten og ytelsen dette bestemmer kvaliteten og effekten av skjermen. Det er ingen direkte relasjon mellom persepsjon av farger og spectral fordelingen av lys, det vil si at det menneskelige øyet kan bare skille tre typer endringer: lysstyrke, nyanse og metning. Moderne colorimetry vedtar farge måling prinsippet, data og beregning metoden foreskrevet av CIE, nemlig CIE1931 kolorimetrisk diagram som vi er kjent med.


Ifølge CIE Fargerenhet diagram, vi vedta konstant gjeldende trappet kjøring modus for ledet, og realisere kontroll av hver piksel og vedta spesiell teknologi for å sikre LED farger skjermen for å oppnå best mulig fargevisning under forskjellige forhold, slik at lysstyrken, tone og metning samsvarer.