Funksjonen og hovedkarakteristikkene til tilpasset LED-skjerm for sportsfelt

- Jan 23, 2019-

Full-farge LED-skjerm kan brukes i store og mellomstore stadioner i inn-og utland, spesielt i forhold til basketball eller fotballkamp. Det er en uunnværlig del. Så, hvor mye vet du om stadionens LED-skjerm?


LED-stadionskjermbildet inkluderer live-sendingsinnhold, spilletid, lokal tid og scoring-styringssystem, samt skjermbildet på stadion, den sirkulære LED-skjermen som henger på stadion, og reklameskjermen står rundt stadion. Det kan la publikum føler at skjermen er veldig sjokkerende effekt, la deg få en annen visuell opplevelse og nyte. Det kan ikke bare live kringkaste videoen av basketballspill, men også mye brukt i andre spill i tillegg til basketballspill.


Den sirkulære LED-skjermen er laget av mer enn 100 skjermer og brukes til å spille av videobilder. Det er vanligvis suspendert i stadionets høye sentrum. På grunn av sin konsentrert form kan den styres av et profesjonelt skjermsystem i henhold til skjermens forskjellige posisjon og form. Den viser effekten i henhold til den beste synsvinkel og kundens krav til vitenskapelig justering. Annonseskjermbildet står rundt retten kan vise annonsen intuitivt. Send siste nytt om kampen til spillerne, dommerne og et stort publikum.

Større forskjeller mellom sportsarrangement LED-skjermer og andre fargede LED-skjermer:

1. LED-skjermbildet på fargelyset på stadion vedtar høy visuell visningsteknologi, noe som gjør at visningsinnholdet får et bredere perspektiv og en høyere oppdateringshastighet, noe som sikrer kvaliteten på videodisplayet.

2. Det store LED-skjermkontrollsystemet på stadionet er et dobbelt system, og backupsystemet som er koblet til det, kan byttes for å brukes umiddelbart når kontrollsystemet er unormalt, for å sikre at publikum ikke vil gå glipp av hvert øyeblikk av spill.

3. Programvaren på sportfeltet kan gjenkjenne funksjonen til multi-window display, det vil si at den kan deles inn i flere skjermer i henhold til kundens behov på en skjerm. Ulike områder kan vise forskjellig innhold på samme tid, inkludert forskjellige innhold som spillskjerm, spilltid, spillpoengsum og innføring av lagmedlemmer.