Sammenlignet med tradisjonell LED-skjerm, hvorfor er LED-himmelskjermen populær blant publikum?

- Jan 15, 2019-

LED Sky Screen er et nytt støttende skjermbilde for urban landemerke bygningsdekorasjon, for eksempel næringseiendom. Det er heiset på taket av bygningen, og har en bedre belysning og rendering funksjon for innendørs og utendørs miljø av den dekorative LED Sky Screen. Med den kontinuerlige ekspansjonen av LED-himmeldukkemarkedet har verdien i næringseiendom også blitt anerkjent av industrien. Så, hva er de tekniske kravene for installasjon av LED-himmelskjerm?

Sammenlignet med det tradisjonelle LED-skjermprosjektet, har LED-skjermbildet høyere krav til teknologi og installasjon og vedlikehold av produsenter. Fra design, produksjon til engineering installasjon, tester den omfattende styrken til et foretak. I tillegg krever det strenge krav til materialbruk, strukturmodus, kontrollytelse, teknisk struktur, konstruksjon og vedlikehold mv. Det krever integrering av akustisk optoelektronisk teknologi og arkitektonisk estetisk designnivå i prosjektet for å realisere interlacing av lys og skygge og dvelende vokal musikk.

Lys og gjennomsiktig

Fordi prosjektområdet på LED-skjermen er generelt veldig stort, brukes løftemetoden for å installere den, og den bærende konstruksjonen er testet. Derfor er utformingen av LED-himmelskjermen krevd for å være lys og tynn. I tillegg må designen være vakker i utseendet, slik at det kan gi glans til hele prosessen med himmelgardinimplementering.

transparent

Jo enklere operasjonen, inkludert vedlikehold, feilsøking og bruk. Bærbar produktdesign kan redusere lønnskostnadene i den etterfølgende installasjons- og vedlikeholdsprosessen og gjøre hele prosessen mer effektiv.

Standard modulær design

For behov for produksjon og produksjon, trenger LED-gardinboksen en viss størrelse. Hvis boksen er for stor, er produksjonen vanskelig og transporten er ubeleilig. Standardisert utforming av LED-takvinduets skjermboks kan gjøre LED-skjermen original, strømforsyning, kontroll, enhetens struktur integrert, lett å aldring, feilsøking, transport og installasjon.

I dag har en ny gjennomsiktig LED-himmelskjerm dukket opp i markedet. Denne typen skyskjerm er lettere, mer gjennomsiktig og mer magisk! I løpet av dagen kan skjermen vise gjennomsiktig visuell effekt, god belysning kan se blå himmel og hvite skyer; om natten kan det spille vakker video under de lyse stjernene, ledsaget av fantastisk lydeffekt, bringe folk en sjokkerende visuell fest.