Kinas LED display industrien utvikler seg raskt. Utvider virkeområdet.

- Jan 18, 2019-

Teknisk fundament og nivå av Kinas LED display industrien er helt avansert, og de viktigste produktene og viktige teknologier og internasjonal industri kan opprettholde en ledende posisjon. Teknologi og ytelse av LED enheter fortsette å forbedre, og utviklingen av elektronisk teknologi endres hver dag, som gir et godt grunnlag for teknisk dypere og forbedring av LED display produkter. Samtidig, har LED-skjerm vært mye brukt i ulike sosiale liv. Utviklingen av halvleder belysning industrien har brakt mulighet for LED display industrien. Derfor har LED display markedet en optimistisk utvikling prospektet.


LED industrien kjeden omfatter hovedsakelig råvarer, utstyr, oppstrøms chip produksjon, midtstrøms LED emballasje og nedstrøms LED programmer. Nedstrøms LED programmene er hovedsakelig delt i LED belysning, LED-skjerm og LED bakgrunnsbelysning programmer. LED er en viktig del av hele industrien kjeden som kan gi høyere verdi.


Det største markedet for LED nedstrøms programmer er belysning sektoren, etterfulgt av bakgrunnsbelysning programmer og viser. Omfanget av visning har fortsatt en relativt stabil og rask veksttrend, spesielt med modenhet av små-pitch LED-teknologien, gå LED innendørslokaler gradvis fra utendørs store skjerm programmer innendørs, og feltene programmet vil være betydelig utvidet, og fremtiden er forventet. I de neste årene, vil det opprettholde en svært høy vekst, som vil gjøre andelen LED-skjermen i hele nedstrøms programmet industrien kjeden gradvis øke.


普通.JPG


Ifølge "Kina LED industrien markedsutsikter og investering strategisk planlegging analyserapport" viser data at i 2017, nasjonale LED programmet industrien markedet salg visningsskala har nye vekst sammenlignet med 2016, det årlige markedet totalt forventes nå mer enn 30 milliarder yuan, veksten på rundt 30%.


Under bakgrunn av nye teknologier som liten avstand lysdioder og nedstrøms kultur medier sport og andre næringer er det forventet at LED display industrien vil opprettholde en stabil vekst på 50% - 60% i fremtiden.


I dag brukes stor skjerm skjøting markedet som DLP hovedsakelig i Forsvarets overkommando, strøm, trafikk overvåking, studioer, etc. Med utviklingen av smarte byer inn det videre sikkerheten og kommersielle display markeder, så industrien vil fortsette å vokse i fremtiden. Sammensatte veksten av Kinas storskjerm skjøting markedet har nådd mer enn 35% fra 2015 til nå, og det er forventet å opprettholde en vekst på rundt 30% i de neste tre årene.


industry.JPG


Med ytterligere nedgang i prisen på små-pitch LED-skjermer utvide feltet programmet ytterligere. I fremtiden, vil det helt inn kommersielle programmer som media, reklame og kino. Fra inntekter klassifisering av Caiyida de siste årene, kan det sees fra de industrielle og kommersielle foretakene. Begge omfanget av inntekter og veksten er høy og indikerer at som produktene går ned, kunder med høyere pris følsomhet begynner å godta liten avstand LED produkter. I fremtiden er markedet plass i den kommersielle feltet svært bred.


LED liten avstand TV-programmer har ikke angitt det sivile markedet i dag, men med ytterligere nedgang kostnader og masseproduksjon av mindre pixel pitch produkter, er det ventet å angi feltet for sivile TV. For vanlige hjem TV'er under 80 inches, på grunn av fordelene med LCD-skjerm og kostnader, er det usannsynlig at liten pitch lysdioder vil erstatte LCD i dette feltet på kort tid. Men etter 86 inches eller mer, spesielt etter 110 inches, på grunn av produksjonsprosessen LCD vil kostnadene øke geometrisk. Derfor er det i utgangspunktet vanskelig å se en LCD-TV av 110 inches eller mer.


1


Det forventes at små-pitch LED industrien vil opprettholde en super høy vekst i de neste 2-3 årene, med en vekst på over 60%. Det forventes at markedsstørrelse nærmer 10 milliarder av 2018.


I utviklingen av Kinas LED industrien de siste årene, med fusjon og oppkjøp av virksomheter, skala effekten presenteres stadig, industri mønsteret er i utgangspunktet klart, og LED-skjermen er innen tradisjonell utendørs reklame, scenen idrettsanlegg, etc. Programmer har også utviklet mer modne, og produkter er gradvis bli homogenisert.


Derfor LED display selskaper begynner å søke nye profitt punktene, og fortsetter å fornye ved å oppgradere forskning og utvikling for å angi nye programmer og åpne opp nye blå havet markeder. Med gradvis forbedring av den prosess teknologien, kostnaden har gradvis avvist og produktene er iterativt oppgradert, spesielt innføringen av små-pitch produkter, LED-skjerm har gradvis inn mange nye markedet programmer.