Bil LED-display funksjon

- Jan 24, 2019-

Bilmontert LED-skjerm er et slags informasjonsdisplayprodukt på mobilbiler ved hjelp av LED-teknologi, GSM / GPRS-teknologi, lavtemperaturteknologi, antistatisk teknologi, anti-interferens teknologi, bilmontert elektronisk teknologi og så videre. Fordi den er basert på mobilbussen som media, den kan bli mye sirkulert på mange steder, og gir god reklamefremmende effekt, og er allment akseptert. Den er forskjellig fra den vanlige LED-skjermen som er installert på faste steder. Årsaken er biler og reklame.


car led screenBil LED display funksjoner:

1) høy stabilitet og pålitelighet

Bilen beveger seg alltid, hver gang bremsen begynner å snu, blir det litt svakt trekkraft, så bilens LED-display på stabiliteten og påliteligheten til elektroniske produkter er meget høye krav.

2) stabilt strømsystem støtte

Strømforsyningen til bilen drives av batterier. På samme måte, når bilen starter, bremser og stopper, vil det føre til forbigående strømforsyningsspenningens ustabilitet. Hvis strømsystemet ikke er bra, vil det brenne skjermbildet.

3) bredt driftstemperaturområde

I nord er biler vanligvis plassert utendørs. Vintertemperaturer kan nå opp til 40 ° C, sommertemperaturer kan nå 60 ° C, dette krever strømforsyning og skjermkomponenter fungerer under høy temperatur.

4) gode anti-statiske tiltak

Biler er utsatt for statisk elektrisitet under drift, spesielt i høst når statisk spenning kan nå tusenvis av volt. Uten gode anti-statiske tiltak kan elektriske gnister lett skade IC og LED-lys.

5) passende lysstyrke

Passende lysstyrke. Hvis LED-skjermen ikke er lys nok, vil den ikke være synlig i løpet av dagen, og taper betydningen av å installere skjermbildet. Hvis det er for lyst på kjøringen.

6) LED lysstyrke demping

Dette er den vanlige egenskapen til LED-produkter. LED-demperingsfunksjonene, LED-lysstyrken er demping, 10-70% av dempningsraten på et år, vil kvaliteten på halvårets lysstyrke reduseres med halvparten, slik at den ikke kan se skjerminnholdet.

7) god forfremmelse

Busser og andre transportmidler kan sies å dekke alle hjørner av byen, slik at deres reklameffekter også kan påvirke hele byen, og dermed gi stor publisitetseffekt for produkter og tjenester.


Så handle raskt, Shenzhen Kingshine Electronics Co., Ltd Alle rettigheter reservert . veldig høyt hjerte for din tjeneste