Kan LED lyset polet skjermen åpne fremtiden av intelligent?

- Jan 31, 2019-I dag har blitt industrien av smart lampe pole en "arena" med flere og flere bedrifter inn i markedet. Men er det ingen god måte å virkelig møte behovene til smart lampe pole og hjelpe det fortsetter oppgraderingen. Under påvirkning av stort marked, store span og store drivkraften gir LED lampe pole-skjerm, en uunnværlig del av visdom lampe pole, også større muligheter for visdom fremtidens urbane konstruksjon.    


Fra gjeldende management modus for intelligent lampe pole, en stor del av dem avhengige av intelligent styring mønster av LED lampe pole skjermen. For eksempel singelen lampen kontroll justerer automatisk lysstyrke, miljømessige overvåking data, intelligent overvåking, store datainnsamling, offentlig kringkasting, instant utgivelsen av burst informasjon og så videre, alle avhengige LED lampe pole skjermen for å få større vise og bærer mer intelligent verdi. I denne Homeopatiske visdom Oppgraderingsoperasjonen, LED lampe pole skjermen tar informasjon transformasjon som høydepunktet, den intelligente oppgradere muligheten, og operasjonen inntektene som "chips" ytterligere støtte anvendelsen av smart byen, viser en ny konkurransefordel.

   

Dyp integrasjon av LED lampe pole skjerm og intelligent lampe pole blitt konsensus av industrien. Men i dag, intelligent lampe pole industrien har ikke angitt sporet av en dydig sirkel, og samtrafikk, deling og intelligens er fortsatt i den innledende fasen. Derfor integrering av LED lampe pole skjermen vil forvandle maskinvare fordeler programvare styrke (plattform intelligent kontroll), fremme samtrafikk, deling, intelligens, men også bli en ny vekst punkt, som ikke er bare etterspørselen av intelligent utvikling, men også muligheten til innovasjon gatelykt programmet modus.


lighting pole led display


  

Tradisjonen til etterretning og deretter til integrering av visdom, har mange nye endringer funnet sted i visdom lampe pole industrien. Intelligent lampe pole tiltrekker oppmerksomheten til hovedstad, som er i hovedsak et resultat av den økende bevisstheten om verdien av intelligens i dagens samfunn. Tjenesten fordelen med LED lampe pole skjermen i anvendelsen av intelligente lampe pole blir stadig mer tydelig, som gir større muligheter for intelligent lasting.

 

I tillegg, tror mange at funksjonene til overvåking, LED lampe pole-skjerm, WIFI involvert i intelligent lampe pole er helt tverrsektorielle og tverrsektorielle, og gjensidig begrensning interesser er også en barriere.

  

Mulig teknologi, hovedstaden og industrialisering er de viktigste trendene i utviklingen. Som bestemmer figur, kvalitet karakter, kjernen Funksjonsvisning, intelligens, kostnader, service livet og drift fordelen av intelligente lampe pole, har LED lampe pole skjermen i utgangspunktet tendens til å standardisere og sentralisere gradvis trenge hele industrien kjeden. Utviklingen av komplementaritet og integrering med utviklingen av intelligente lampe Pol har også blitt fremhevet, danner en ny visdom mønster. Det gir en sterk støtte for utvikling av nye formater og nye modeller i tid med visdom.

     

Det kan sees at skjermbildet LED lampe pole i bølgen av visdom har blitt en integrert del av programmet systemet bygge gatelykt med visdom lampe stangen. I mellomtiden, kan hva LED-lampe pole skjermen leverandører kaller fremtidens visdom være enda mer innen rekkevidde.