Billboard LED display og LCD reklame maskiner

- Jan 11, 2019-

Hva er LCD-reklamemaskin?

LCD-annonsemaskinen er det vi vanligvis kaller LCD-reklamemaskin. LCD-strukturen er plassert mellom to parallelle glass flytende krystaller, og det er mange vertikale og horisontale linjer mellom de to brillene. Lyset som forandrer retningen av krystallmolekyler gjennom strømforsyningsstyrestangen reflekterer bildet generert. De fleste av dem brukes til fremme av high-end atmosfæriske merkevarer, og gir forbrukerne allsidig multimedieteknologi for bedriftsprodukter og salgsfremmende informasjon.

Hva er LED-billboard?

LED-billboard er et bruksmodellmedium for forbrukerne å frigjøre dynamisk annonseringsinformasjon på forhånd. Lyskilden i sfæren er en lysdiode med høy lysstyrke (lysemitterende diode). Angle array. Innebygd mikroprosessorbrikkebehandling, redigert av PC-butikk i bildet og tekstmeldingene, i en veldig presis tidskonstant lyser og setter ut det spesifikke punktet til LED-en, kan du også kjøre børsteborstfritt dc-motorstasjon med høy hastighet, i kontinuerlig dynamisk visuell visning, ser kundene grafikk og tekst vil vises magisk, og 360 rotasjonsvinkel, som er LED-skjerm roterende rubiks kubikolonne.

advertising 3

LED-billboards og LCD-reklamemaskiner:

Forskjellen mellom hovedskjermbildet for LED-billboard og LCD-reklamemaskin, LED-lysstyrken er relativt sterk, fjernsynet er veldig tydelig, veldig egnet for utendørs billboardproduksjon; LCD-annonseringsmaskinens lysstyrkevisning er ikke høy, nærbilde for å se veldig tydelig, egnet for produksjon av innendørs LCD-reklame maskin. Annonser med LED-skjerm effekten er ikke veldig sterk, men LCD-skjermen kan oppnå høydefinisjonsskjerm. Mer viktig er at LCD-skjermen er tynnere enn LED-skjermlegemet, mer konsistent med krav til ulike struktur terminale utseende.

LED-reklame skjerm og LCD-annonsering skjerm, lysstyrke, strømforbruk, perspektiv og oppdateringsfrekvens har større fordeler. Derfor er gapet mellom LED-billboards og LCD-reklame maskin ganske stor, det ovenfor er forskjellen mellom LED-billboards og LCD-reklamemaskin.

Sammenligning mellom LED-billboard og LCD-reklamemaskin:

(1) strømforbruket av LCD-reklamemaskin og LED-billboard er omtrent 10: 1, hvor LED-skjermen er mer miljøvennlig og energibesparende enn LCD-skjermen.

(2) LED-billboards med høyere oppdateringshastighet, bedre ytelse i videoytelsen.

(3) LED-billboards med 160 ° bred synsvinkel, kan vise alle slags ord, Numbers, fargebilder og animasjonsinformasjon, kan kringkaste TV, video, VCD, DVD og annet fargevideosignal.

(4) Reaksjonshastigheten på displayenheten på LED-reklameskjermbildet er 1000 ganger den på LCD-annonseskjermbildet. Under den sterke lyslinjen påvirker det ikke det klare bildet av videobilder og tekster, og det kan tilpasse seg lavtemperaturområdet på -40 veldig bra.

LED billboard er sammensatt av LED-skjerm, LCD-reklame maskin er sammensatt av LCD-skjerm, enkelt sett, LCD-annonsering LCD og LED billboard er to forskjellige skjermteknologi products.For LCD LCD annonsering maskin, butikk for å se mest nøkkel er form av væske krystall panel og bakgrunnsbelyst LCD-reklame maskin, LCD LCD-reklame maskin og panel display på markedet ofte bruker TFT panel, på samme måte forskjellene LED-billboards og LCD LCD-reklame maskin bare de danner bakgrunnsbelysning er ikke det samme: CCFL bakgrunnslys fluorescerende med LED-bakgrunnsbelysning av henholdsvis kald katodelampe og diode.