Arc-formet LED-skjerm, LED-myk skjerm, LED-bussskjerm og annen LED-skjerminformasjon

- Jan 28, 2019-一. hovedfunksjonene til boksen:

1.1 fiksering: For visningskomponenter som intern fikseringsmodul / enhetskort og strømforsyning, må alle komponenter festes inne i esken for å lette tilkoblingen av hele skjermen og ekstern fiksering av rammestruktur eller stålkonstruksjon.


2.1 beskyttende effekt: de elektroniske komponentene innvendig kan beskyttes mot forstyrrelser i det ytre miljøet, som har en god beskyttende effekt.二. Boks klassifisering:

1. Materiell klassifisering av lommekroppen: Den generelle lommekroppen er laget av jern, og high-end lokkekroppen kan være laget av aluminiumslegering, rustfritt stål, karbonfiber, magnesiumlegering og nanopolymermateriale.


2, bruk av boks klassifisering: den viktigste klassifiseringen er knyttet til bruken av miljøet, fra vanntett ytelse er delt inn i vanntett boks, enkel boks; Fra installasjon, vedlikehold og display ytelse, kan det deles inn i fremover dreieboks kropp, dobbeltsidig boks kropp, bueskyting kroppen og så videre.


3. Bilder av den vanlige støbte aluminiumskassen i markedetArc LED screen


三, introduksjonen av hovedboksen

1. Innføring av buet ledd skjermcase

Arc-formet leddboks er en spesiell førerdisplaykasse designet for ulike bueformede skjermer. Armboksene er klassifisert i to typer: ytre lysbue og indre bue. Generelt er bueformede esker laget av bueformet struktur, mens moduler og tallerkener er vanlige materialer. I tillegg er ulike bueformede skjermer laget av bueformet stålkonstruksjon.


2. Front flip led displaycase og front vedlikehold display funksjoner

Ved spesielle anledninger må den fremre flip ledde displayboksen brukes til å lage frontskjermen for frontvedlikehold og frontdøråpningsskjermen. Hovedtrekkene er: hele boksen er laget ved å koble for- og bakhalvdelene over og åpne dem under.

Boksstruktur: hele boksen er som et hengsel som åpnes fra bunn til topp. Komponentene i esken kan repareres og vedlikeholdes etter at esken er åpnet under. Etter at skjermen er installert eller reparert, kan den ytre siden senkes og knappene er låst.

Passer til utendørs LED-display, installasjon med en rekke bokser og ingen vedlikeholdsplass på baksiden.

Fordeler og ulemper: fordelene er praktiske for vedlikehold og reparasjon av ledde skjermlegemer uten vedlikeholdsrom; Ulempen er at kabinettet har en høy kostnad. Når du lager den ledede skjermen, er det flere ganger flere kraftledninger og ledninger mellom de to skapene enn det vanlige kabinettet, noe som påvirker effektiviteten i kommunikasjon og strømforsyning og øker produksjonskostnaden.


3. Dobbeltsidig ledet display boks struktur

Dobbeltsidig ledd displayboksen, også kjent som ledd dobbeltsidig boks, brukes hovedsakelig i elektronisk display som må vises på begge sider.

Boksstruktur: Boksstrukturen på tosiders skjermbilde er tilsvarer to frontvedlikeholdsskjermer som er koblet tilbake til baksiden, og dobbeltsidekassen er også en spesiell frontdreiningskasse, midtdelen er en fast struktur, begge sider er koblet til den øvre delen av midten, og den ene siden av esken som må repareres eller vedlikeholdes, kan åpnes når den opprettholdes.

Funksjoner: 1. Skjermområdet kan ikke være for stort, generelt en boks og en skjerm; 2.2. Hovedsakelig vedta heisemetode for installasjon; 3, de to sidene på skjermen kan dele et ledet kontrollkort, kontrollkortet bruker partisjonskontrollkortet, de generelle to sidene av området er det samme, skjerminnholdet er det samme, trenger bare å sette programvaren inne i innholdet i de samme to delene.
Soft LED screen  4四. Utviklingstrend av LED-displayboksen

I de siste årene har liten avstandsteknologi med sin høyere kvalitet 3 d display effekt og bedre fusjon og samspill mellom VR / AR, nye teknologier for å uttrykke ideer aktivt inn i fordelene ved utendørs LED-displayfelt, fiksering og åpne opp et stort Antall fremvoksende markeder, for eksempel bensinstasjoner, elektroniske YueBaoLan, bussholdeplasser kan ikke bruke originalt lite avstand, nå kan det bli mye brukt.

Men liten avstand for rask utvikling av LED-skjermen innen utendørs solid belastning, til konstruksjonens displayindustri gir stor forandring og stigning samtidig, fant vi også at noe av den resulterende endringen: for eksempel hovedsakelig jernboksmodul på markedet på grunn av den store vekten, som dårlig presisjon og utilstrekkelig styrke svakhet, har ikke klart å holde tritt med LED-skjermbildet, utviklingsbehovene i liten avstand, og noe nytt modulmateriale økte stadig oppmerksomheten til markedet.


Og blant dem vil fortelle markedstemmen de fleste i dag er "døstøping aluminium".

Etter flere års utvikling er støpeformet aluminiumskasse lettere og lettere i vekt, mer og mer fornuftig i struktur og høyere i presisjon, noe som i utgangspunktet kan oppnå sømløs spleising. Den nyeste skjermen med skjult støpeformet aluminium er ikke bare en enkel oppgradering av den tradisjonelle displayboksen, men også en omfattende optimalisering og oppdatering når det gjelder struktur og ytelse. Det er en kompakt innendørs utleie skjerm laget av patent, med høy spleis presisjon, og ekstremt praktisk for demontering og vedlikehold.


I tillegg til støpestøbt aluminium er det mange nye materialer som også begynte å få oppmerksomhet i bransjen, for eksempel: karbonfiber, magnesiumlegering, profil, nanopolymermaterialer som varme LED-bokser, utskiftningsmaterialer, de har deres egne fordeler:


Carbon fiber LED display boks:

Designet er ultra-tynt, lett i vekt, godt i styrke og strekkfasthet, med en vekt på 1,5 tonn og en vekt på kun 9,4 kg per kvadratmeter. Og bruken av et fullt modulært design, praktisk vedlikehold, 45 grader av vinkelen kant kan oppnå 90 grader skjerm body assembly installasjon, samtidig som det gir usynlig backplane, egnet for stadioner, utendørs reklame lampe felt stort område installasjon.


Magnesium legering LED display boks:

Lav tetthet (ca. 1,8 g / cm3 magnesiumlegering), høy spesifikk styrke, stor spesifikk elastisk modul, god varmespredning, god støtdemping, bedre belastningsbelastningskapasitet enn aluminiumslegering, god korrosjonsbestandighet mot organisk og alkali. Magnesium legering brukt som LED-displayboksen har fordelene med høy kostnadseffektivitet, enkel installasjon og utmerket varmespredning.


Nanometer polymer LED display boks:

Den er støtbestandig og støtbestandig, og vekten er mye lettere enn den konvensjonelle boksen, med en enkelt boks som veier kun 4,5 kg og 5,1 kg. Enkel lasting og lossing, lett håndtering og lav priskostnad, lave transportkostnader.

Deres største felles fordel er at de er lette, tynne og enkle å installere. Dette er en fremtidig utviklings trend, og det er åpenbart at "jernboks" ikke lenger er tilpasset denne trenden, fremtiden er bestemt til å bli erstattet av bedre nye materialer. Det vil imidlertid ta en lang og kontinuerlig prosess for å bli fjernet fra markedet. Derfor har det fortsatt fordelene med lavpris og kort produksjons syklus (som akkurat hva nye materialer trenger å bryte gjennom for tiden) og ikke vil bli forlatt av markedet helt.
Med den utendørs faste LED-skjermen i stadig større grad foretrukket av kundene, har kundenes etterspørsel etter produkter også endret seg, og de har en tendens til å velge produkter som kan imøtekomme deres mer diversifiserte og personlige behov. Bare som LED-displayboksens utskiftningsmateriale forskning og utvikling, selv om det har vært så mange nye materialer, men det er fortsatt mange i bransjen som fortsetter å utforske andre nye boksematerialer med høyere pålitelighet og høyere kostnadseffektivitet. Skjermprodusenter må ta hensyn til og gripe nye utviklingsmuligheter i sanntid - aktivt forskning og utvikle nye produkter, for å få kontinuerlig fremgang og stadig åpne opp nye markeder.