Analyse av fremtidig utviklingstrend av LED-bilannonseskjerm i bussens bakrute og Truck LED-mediaskjermer

- Jan 30, 2019-Med den raske utviklingen av reklamebransjen og stadig mer rike reklamemessige ressurser, har reklamemedia blitt gjenstand for konkurranse blant reklamebyråene. Som et fremvoksende reklamemedium er bilmontert LED-displayannonsering et slags utendørs reklamemedia med sterk penetrasjon. Ifølge det kinesiske markedet og mediestudier som analyserer undersøkelsesdataene i 2010, i de største byene i Kina, er minst 75% av borgere ser bilannonser, og bilens spesielle likviditet, flere medier eksponering, utgivelses syklus lenge, annonseringsbudsjettet er lavt, sterk visuell innvirkning og andre omfattende fordeler, vil bli det nye århundre e.Kr.

Med utviklingen av enfarges og tofarges LED-skjerm til den nåværende formen av fullfargegråtoner, er ikke-farget og tofarget bilmontert skjerm ikke lenger nok til å møte samfunnets behov.truck led screen  2Sammenlignet med enkelt- og tofargeskjerm, er det relativt monotont. Det kan bare spille noen enkle og kjedelige ord uten rike bilder og reklame. Det kan ikke effektivt uttrykke det tilsvarende innholdet, utseendet er ikke firkantet, mangel på visuell påvirkning, er ikke lett å fange, tiltrekke, låse det offentlige øye.

Feltet for utendørsreklame i Kina utvikler seg raskt, og det finnes ulike former for utendørs reklame representert av tegnebrett, bilbrett, bilbrett og bilreklame. Men de eksisterende utendørs reklame skjemaene er begrenset av ulike begrensninger, og deres kommunikasjonseffekter er begrenset. Reformbølgen av utendørs reklamemarkedet samler momentum. Og denne typen fullfargebussreklame er dagens sosiale behov.Utseendet er fasjonabelt og sjenerøst, media blir ikke bare byens kollektive transportsystem for å lette komponenten, og lar seeren være behagelig for øyet, gir den gode visuelle nytelsen. Stunning, sterk visuell innvirkning av bildet, animasjonsvideoeffekt , lettere å fange, tiltrekke seg, låse øynene til publikum, spille hele dagen et bredt bred perspektiv på utsøkt annonsering.


I dag er bussprosjektene vanligvis kontrollert av asynkronkort, mens tianxin-kommunikasjon med trådløs buss fullfargekort har fem fordeler: 1,2, trådløs bilfargeskjerm, hele bysynkroniseringen, samtidig forenet spillskjerm; Prosjektet faller først i Kina og lastekvantiteten rangerer først i Kina, 4, valgfri integrert GPS-posisjoneringsfunksjon, nøyaktig bilinspeksjon, enkel å administrere; 5. Når tofarget og fargekombinert nettbasert annonseringsutgivelsesplattform er mer i tråd med forretningsbehovene til annonseringsselskaper.