En slags LED utleie skjermdesign applikasjon

- Jan 11, 2019-

I dag er LED-utleieskjermen fra den opprinnelige tykke avstanden nå den lyse, tynne fargeskjermen med høy tetthet og modulær, enkel utviklingsretning. Dette har spilt en god rolle for å fremme bred anvendelse av leieprodukter, utvide anvendelsesområdet og gjør ED-skjermen mer og mer blitt den absolutte kraften i scenelyssteknikk.


Det er både muligheter og store utfordringer på leiebilmarkedet. Som LED-displayteknologi modnes, og flere produsenter går med i konkurransen, er prisen også lavere og lavere bedriftsresultat


Komprimeres sakte, for å utvikle innovative produkter for å okkupere markedet etter behovene til leiemarkedet, må vi fokusere på følgende stadier.

(1) i modulutformingstrinnet er nøkkelkravene til utleieprodukter produktvekten, tykkelsen, tynn lysoverføring og god motstand mot lydblindhet, noe som kan utvikle noe av plastmaterialet på gitterskjermen etterfulgt av sprøytestøping i design kan også prøve å ikke fylle måten eller bare en liten mengde lim for å redusere vekten av produktet, kan reduseres. Lavere produktkostnader gjør produktene mer konkurransedyktige


(2) i fase med systemdesign, når de leide produktene blir brukt i feltet, blir installasjonsfirmaet ofte gitt kort tid, noe som krever at vi vurderer de hurtige scenefeltledninger i scenen for produktdesignet. Bill. Spesielt For gitterskjermen med lette krav, hvis det er for mange ledninger på baksiden av skjermen, vil det gi en følelse av kaos. Det er bedre å designe noen ledningsstillinger i skjult modus når du utformer systemledninger.

I tillegg skal mengden vanntette ledd reduseres for å redusere arbeidsbelastningen på installasjonsstedet


(3) under installasjons- og designfasen, er det nødvendig å raskt installere tilbehør når de leide produktene blir brukt på stedet. Hvis det er for mange tilbehør, er det også nødvendig å gjøre det samme med produktene under designprosessen, i stedet for å bevege seg rundt installasjonsstedet

Se etter beslag, installer skruen for å kunne bruke rask installasjon for å beskytte silke for å trykke på rivning direkte eller sveise over produktrammen, for eksempel når du skal installere, vil du bare sikre med verktøyet. Øvrige sidelåsebokser foretrekkes for rask installasjon. Demonteringsarbeidet er like raskt og effektivt som installasjonsarbeidet.Den opprinnelige designen er bruken av jernkasse pluss aluminiumslampe, tung vektvekt, ulempe for lysoverføring er lav.

Det nye designet vedtar plastskallet støpt av sprøytestøping, som har fordelene ved vekt, praktisk håndtering, rask installasjon og høy lystilpasning.


Konklusjonen:

Med utviklingen av økonomi vil markedet for LED-skjermutleie bli stadig mer krevende. Imidlertid er det fortsatt et gap mellom vårt overordnede design og produksjonsnivå og det som gjelder for verdens motparter

Det er ingen førsteklasses leasingselskaper i markedet. I noen store aktiviteter er innenlandske bedrifter mindre involvert, og enda færre leasingselskaper kan gå ut og delta i verdensaktiviteter. Derfor må vi designe produkter og tjenester Business, produksjon og andre lenker for å studere hardere.


perimeter-led-display23568246540